Σκυλάκος που άφησε το καταφύγιο και πήγε σε σπίτι δεν σταματάει να χαίρεται και να χαμογελάει

από Μυρτώ Τζώρτζου
υιοθεσία- σκύλος

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο σε ένα σκυλάκι που ζει σε καταφύγιο και περιμένει να βρει σπίτι από τη μέρα που κάποιος το υιοθετεί. Η χαρά του είναι απίστευτη και τη βλέπεις ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του. Και φυσικά κουνάει με ενθουσιασμό την ουρά του και παίζει σαν τρελό. Είναι πολύ συγκινητικό όλο αυτό και σε όλα τα ζώα των καταφυγίων αξίζει ένα τόσο σπουδαίο δώρο. Το δώρο της υιοθεσίας. Τα ζώα καταλαβαίνουν ότι φεύγουν για σπίτι αφήνοντας πίσω τους τη μιζέρια του καταφυγίου. Να είστε σίγουροι για αυτό. Είναι έξυπνα και συναισθανόμενα πλάσματα.

Η ιστορία του σκυλάκου Ronnie είναι ό,τι ακριβώς περιγράφουμε πιο πάνω. Έφτασε στο καταφύγιο Dallas Animal Services στα μέσα Φεβρουαρίου, αφού βρέθηκε αδέσποτος. Από την αρχή φαινόταν πόσο ανάγκη είχε την αγάπη.

Ο Marlo Clingman του καταφυγίου Dallas Animal Services θα πει στο The Dodo: «Ήταν ένα χαρούμενο, φιλικό σκυλάκι που είχε απίστευτο ενθουσιασμό με τους ανθρώπους τους οποίους από την πρώτη στιγμή είδε σαν φίλους. Ο Ronnie περίμενε πολύ υπομονετικά τη σειρά του να υιοθετηθεί γιατί υπήρχαν και άλλα σκυλάκια που έψαχναν σπίτι. Και τελικά έφτασε η μέρα. Το πρώτο στάδιο ήταν η προσωρινή φιλοξενία. Συναντήθηκε με την ανάδοχη «μητέρα» του και η χαρά του που έβγαινε από το κλουβί δεν περιγραφόταν. Ήταν όλο χαμόγελα και αγκαλιές από την πρώτη στιγμή που πήγε στο αυτοκίνητό της να φύγουν για το σπίτι».

Και έγινε ένα σκύλος του καναπέ, του κρεβατιού και του πατώματος. Από το κλουβί του καταφυγίου ξαπλωμένος σε αναπαυτικό καναπέ. Υπάρχει κάτι καλύτερο για ένα ζωάκι; Σύμφωνα με την οικογένεια που τον φιλοξενεί ο Ronnie είναι ένα υπέροχος σκύλος. Κατάλληλος για σπιτι. Του αρέσει να παίζει και είναι πολύ φιλικός με τα παιδιά. Απολαμβάνει τη ζεστασιά του σπιτιού, τα χάδια και τις αγκαλιές. Και συνέχεια χαμογελάει. Οι φωτογραφίες του άλλωστε που ακολουθούν το αποδεικνύουν.

Φωτογραφίες: DALLAS ANIMAL SERVICES

Πηγή: The Dodo

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο