Μια γλυκιά σκυλίτσα σας υποδέχεται σε κομμωτήριο στου Γκύζη- Όταν δεν κοιμάται βέβαια

από Μυρτώ Τζώρτζου
Τα μαγαζιά που αγαπούν και φροντίζουν ζωάκια γίνονται όλο και περισσότερα. Αυτό είναι κάτι που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Οι εικόνες με φροντισμένα ζωάκια που βρίσκουν μια γωνίτσα μέσα σε ένα μαγαζί και μπορούν να προστατευτούν είναι πολύ συγκινητικές. Και ευτυχώς συχνές.
Τα social media έχουν συμβάλει σε αυτό. Βλέπουμε πράγματα που κάνουν κάποιοι για τα ζώα και είναι μια μεγάλη ικανοποίηση, αν σκεφτούμε την πολύ άσχημη κατάσταση των αδέσποτων στη χώρα μας. Και πολλοί από εμάς θέλουμε να τους μιμηθούμε. Υπάρχουν αμέτρητα πράγματα που μπορεί να κάνεις για να βοηθήσεις τα ζώα. Στο ίντερνετ βλέπουμε και παίρνουμε ιδέες. Βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Κάνουμε πράγματα μαζί. Αλλά και μόνοι μας. Αυτό είναι ένα από τα καλά του Facebook.
Εμείς εδώ στο Petpet.news – Το καλύτερο τετράποδο site δεν θέλουμε να γράφουμε μόνο δυσάρεστα. Δεν μπορεί ο κόσμος να βλέπει μόνο αυτά. Γιατί συνήθως αυτά παρουσιάζουν. Οι τηλεοράσεις και τα άλλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δείχνουν δυστυχώς μόνο τα άσχημα. Γιατί θεωρούν ότι “πουλάνε”. Μπορεί να “πουλάνε”. Όμως ας δοκίμαζαν να λένε και για κάποιο ωραίο που έκαναν οι εθελοντές.
Ας γυρίσουμε όμως στα καταστήματα που αγαπάνε και φροντίζουν τα ζώα. Μαθαίνουμε για ένα ακόμα. Πρόκειται για ένα κομμωτήριο, όπως βλέπουμε από μία ανάρτηση της Styliani Karampougikl.Το κομμωτήριο αυτό, της Έλλης, βρίσκεται στην πλατεία του Γκύζη. Εδώ τους πελάτες υποδέχεται μια όμορφη σκυλίτσα, η Mira.
Βέβαια δεν είναι πάντα στην υποδοχή. Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες είναι ξαπλωμένη και παρακολουθεί ή κοιμάται. Την καλύτερη δουλειά κάνει, εδώ που τα λέμε.
Όμορφες εικόνες. Δεν συμφωνείτε;
από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com
Δείτε και αυτά:
Ένα καφέ στη Θεσσαλονίκη έβαλε στην αυλή του διώροφη κατασκευή με 10 σπιτάκια για τις αδέσποτες γατούλες – Petpet.news
Χαλάνδρι: Τουριστικό γραφείο έχει υιοθετήσει αδέσποτες γατούλες που είχαν ανάγκη- Και σε περιμένουν μέσα – Petpet.news
Αδεσποτάκι μας καλωσορίζει σε κατάστημα στη Λαμία- Το έχουν μέσα στη ζεστασιά – Petpet.news
Ζωγράφου: Κατάστημα έχει διασώσει γατούλες και τις έχει μέσα προστατευμένες – Petpet.news

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο