Θεσσαλονίκη: Δίνει μάχη να ζήσει το σκυλάκι που βρήκαν άρρωστο στο δρόμο από τύφο- Έκκληση από εθελοντές για οικονομική βοήθεια

από Μυρτώ Τζώρτζου

Έκκληση για βοήθεια κάνουν οι εθελοντές του συλλόγου Φιλοζωικός Πολιτιστικός Σύλλογος Εθελοντών Κορδελιου-Ευοσμου”ΠΡΑΞΗ & ΔΡΑΣΗ στο μικρούλη Τζέρυ, τον οποίο βλέπετε στις πιο κάτω φωτογραφίες, που παλεύει να κρατηθεί στη ζωή.

Η ψυχούλα αυτή βρέθηκε την ώρα που προσπαθούσε να διασχίσει έναν κεντρικό δρόμο έχοντας μαζέψει όσες δυνάμεις του είχαν απομείνει. Και ήταν σαν εκλιπαρούσε να σωθεί, όπως χαρακτηριστικά λένε οι εθελοντές. Τον είπαν Τζέρυ γιατί από μακριά έμοιαζε με ποντίκι. Είναι μόλις 800 γραμμάρια. 

Μεταφέρθηκε στο Κτηνιατρικό Κέντρο Δυτικής Θεσσαλονίκης με παρβοεντερίτιδα (τύφο) και μαζί με τους γιατρούς δίνει σκληρή μάχη να ζήσει.

Οι εθελοντές αναφέρουν στην ανάρτησή τους ότι αν κάποιος θα ήθελε να τους βοηθήσει οικονομικά στην προσπάθεια αυτή, να τους στείλει μήνυμα για να του στείλουν τον αριθμό λογαριασμό της κλινικής. Και τον ευχαριστούν εκ των προτέρων.

Ας στείλουμε όλοι τη θετική μας ενέργεια στο μικρό Τζέρυ να ζήσει.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο