Θεσσαλονίκη: Έκκληση να βρεθεί σπίτι για αυτό το υπέροχο πλάσμα, τη Φουσκίτσα, που ζει στο δρόμο

από Μυρτώ Τζώρτζου
αδέσποτο Θεσσαλονίκη

Ένα σκυλάκι, ένα υπέροχο πλάσμα, πρέπει να φύγει άμεσα από το δρόμο. Πρόκειται για τη Φουσκίτσα, μια κούκλα σκυλίτσα, που ζει λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη στα Κύμινα-Μάλγαρα.

Η Φουσκίτσα βρέθηκε πρόσφατα πεταμένη σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας. Ευτυχώς για εκείνη εντοπίστηκε εγκαίρως από εθελόντριες της ομάδας ΚυΜα ΟΕΦ Ομάδα Εθελοντών Φιλόζωων Κυμίνων -Μαλγάρων & Φίλων | Thessaloníki. Φαίνεται, όπως λένε οι εθελοντές, από τη συμπεριφορά της ότι ήταν από σπίτι. Ποιος ξέρει άραγε τι συνέβη! Το πιθανότερο είναι να την εγκατέλειψαν. Όμως αυτό που πραγματικά έχει σημασία πλέον είναι ότι πρέπει σύντομα να βρεθεί ένας υπεύθυνος κηδεμόνας γιατί κάθεται στο κρύο και την παγωνιά, έξω από το κτηνιατρείο, μη γνωρίζοντας πού να πάει.

Η σκυλίτσα στειρώθηκε με το πρόγραμμα του δήμου και πλέον είναι έτοιμη για τη νέα της οικογένεια. Πρόκειται για ένα ήσυχο κορίτσι, μόλις 14 κιλών και 11 περίπου μηνών.

Ας μην αφήσουμε άλλο τη μικρούλα να περιμένει. Δεν έχει μέλλον έξω στο δρόμο και όλοι το γνωρίζουμε αυτό. Ειδικά τα σκυλιά σαν αυτή που βρίσκονταν σε σπίτι και ξαφνικά μένουν έξω στο δρόμο, εκτεθειμένα σε χίλιους κινδύνους.

Για αυτό όποιος ενδιαφέρεται σοβαρά για αυτό το πλάσμα ας καλέσει εδώ

👉 τηλ 6970308327

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο