Υιοθετήθηκε ο σκυλάκος που βρέθηκε παρατημένος μέσα σε αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο

από Μυρτώ Τζώρτζου
υιοθεσία σκύλου

Καθημερινά οι άνθρωποι στα αεροδρόμια βρίσκουν πλήθος χαμένων πραγμάτων. Από κινητά και πιστωτικές κάρτες μέχρι τσάντες και ρούχα. Λίγο πολύ βρίσκουν τα πάντα. Αλλά σκύλο; Και όμως. Σε ένα αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο βρέθηκε ένας σκυλάκος που δεν είχε χαθεί καθώς δεν βρέθηκε κανείς να τον αναζητήσει. Δυστυχώς τον είχαν εγκαταλείψει.

Ένας λοιπόν ταξιδιώτης, σύμφωνα με τον οργανισμό Society for the Prevention of Cruelty to Animals (SPCA), του Σαν Φρανσίσκο, πριν από κάποιον καιρό, επέλεξε να ταξιδέψει χωρίς το σκύλο του. Τον πήρε μέχρι το αεροδρόμιο και απλά τον παράτησε. Ο σκυλάκος, μόλις 6 μηνών, περιφερόταν χωρίς να έχει πού να πάει και φυσικά ψάχνοντας τον άνθρωπό του.

Ο σκύλος ήταν υπέροχος και αρκετοί-τουλάχιστον 30 υπάλληλοι- θέλησαν να τον υιοθετήσουν. Τελικά τυχερός ήταν ο William Dale, πιλότος της εταιρείας UNITED, ο οποίος έκανε όλη τη νόμιμη διαδικασία για να τον πάρει. Που σημαίνει, εκτός των άλλων, και να μείνει ο σκύλος εξάμηνη καραντίνα ώστε να μπει ασφαλής στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τον ονόμασε Polaris και δεν έβλεπε την ώρα να τον πάρει σπίτι. Και αυτή η ώρα ήρθε αυτές τις μέρες. Ο Polaris θα πήγαινε στο νέο του σπίτι.

« Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στα χέρια μας όλοι οι εργαζόμενοι στην UNITED τον φρόντιζαν. Ο σκύλος είχε 24ωρη φροντίδα και ήταν ασφαλής. Είναι ευχάριστο το συναίσθημα να γίνει κάτι τέτοιο και Polaris να βρει ένα σπίτι όπου θα τον αγαπάει», θα πει άνθρωπος της εταιρείας.

Φυσικά πριν εγκαταλείψει το αεροδρόμιο η εταιρεία έκανε ένα πάρτι για αυτόν, όπου συγκεντρώθηκε και ένα καλό χρηματικό ποσό που δόθηκε στο φιλοζωικό οργανισμό SF SPCA.

«Μακάρι να κάνουμε τη μισή φροντίδα που του έδωσαν οι άνθρωποι της UNITED που τον πρόσεξαν πολύ όλον αυτόν τον καιρό», θα πει ο νέος του κηδεμόνας, William Dale, ο οποίος πόζαρε με την οικογένειά του μαζί με το σκύλο.

Πηγή: People.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο