Θυμάστε το κουταβάκι που βρήκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στα σκουπίδια; Δείτε το σήμερα

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μία πολύ όμορφη φωτογραφία ανέβασε αυτές τις μέρες στα social media ο αγαπημένος ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Στη φωτογραφία ποζάρουν με κλειστά τα μάτια γιατί κοιμούνται ( 😉) τα δύο αγαπημένα του σκυλάκια.

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του Λίνα Πρίντζου αγαπάνε τα ζώα, με ιδιαίτερη αδυναμία στα αδέσποτα. Ποιο όμως είναι το μικρό σκυλάκι της φωτογραφίας; Το θυμάστε;

Πρόκειται για τη μικρή Σφήνα, η οποία ήρθε πραγματικά σαν σφήνα στη ζωή του ζευγαριού. Ήταν Μάιος του 2021 όταν οι δύο τους βρίσκονταν λίγο έξω από την Αργαλαστή, στο Πήλιο του Βόλου.

Με αφορμή το τάισμα αδέσποτων σκύλων, η σύζυγός του, άκουσε ένα μικρό κλάμα σε έναν κάδο σκουπιδιών. Ο ηθοποιός αμέσως μπήκε μέσα και άρχισε να ψάχνει στα σκουπίδια. Με έκπληξη είδε ένα μικρό σκυλάκι πεταμένο εκεί μέσα. Το μικρούλι ήταν αρκετά τρομοκρατημένο αλλά τους έγλειφε ασταμάτητα τα χέρια από ευγνωμοσύνη και χαρά.

Ο ηθοποιός μάλιστα ανέφερε στην ανάρτησή που είχε κάνει για το περιστατικό:” Πώς είναι δυνατόν κάποιος που μοιάζει με άνθρωπο να πετάει μια ψυχούλα στα σκουπίδια…???????????”

Φυσικά δεν το άφησαν εκεί. Το πήραν μαζί τους επιστρέφοντας στην Αθήνα. Και το έφεραν σπίτι τους.

Πέρασαν κάποιες μέρες και πολλοί ήταν αυτοί που ρωτούσαν τι είχε γίνει τελικά το κουταβάκι. Η απάντηση ήρθε από τον ίδιο τον ηθοποιό με αναρτήσεις του στο προφίλ του στο Instagram. Το είχε υιοθετήσει. Αυτή λοιπόν είναι η Σφήνα που βλέπετε στις φωτογραφίες. Η οποία έχει μεγαλώσει και έχει γίνει μια πολύ όμορφη κουταβίνα, που, όπως βλέπουμε, δεν περνάει και άσχημα δίπλα στη μεγάλη της “αδερφή”, τη Χριστίνα.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmai.com

smart

smart

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο