Τυφλό σκυλάκι φοράει ένα χούλα χουπ για να μη χτυπάει στο σπίτι και να το μάθει

από Μυρτώ Τζώρτζου
τυφλός σκύλος

Ένα τυφλό σκυλάκι που διασώθηκε από ευθανασία από μία φάρμα εκτροφής ζει πλέον ευτυχισμένο στο νέο του σπίτι. Και χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα μετακίνησης χάρη σε ένα χούλα χουπ.

Ο Beau, ημίαιμο Poodle Pomeranian, βρισκόταν σε εκτροφείο της Αϊόβα στις Ηνωμένες Πολιτείες όταν διασώθηκε από την 35χρονη Jennifer Tripucka. Η Jennifer το φιλοξένησε για κάποιο χρονικό διάστημα και του βρήκε μόνιμο σπίτι. Έβαλε μια αγγελία στο Facebook και τον είδε η Samantha, η οποία τον ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή.

Η Samantha είχε ένα ακόμα τυφλό σκυλάκι, τον Finn. Έτσι σκέφτηκε ότι θα είναι η τέλεια παρέα μαζί. Και τον πήρε σπίτι. Δυστυχώς 6 εβδομάδες μετά την υιοθεσία, ο Finn πέθανε σε ηλικία 13 ετών.

Όμως δεν ήταν εύκολα τα πράγματα από την αρχή καθώς ο Beau χτυπούσε πάνω στα έπιπλα και τις πόρτες. Λογικό, καθώς δεν γνώριζε καθόλου το σπίτι. Όταν μάλιστα έτρεχε, τα πράγματα γίνονταν πραγματικά επικίνδυνα. Έπρεπε να βρεθεί μια λύση για αυτό μέχρι να μάθει καλά το σπίτι. Και βρέθηκε. Ένα χούλα χουπ που το φοράει σαν φωτοστέφανο του έχει κάνει εύκολη τη ζωή.

Η Samantha είναι πολύ ευτυχισμένη γιατί ο μικρός έχει συνηθίσει το χούλα χουπ, κινείται άνετα και χαρτογραφεί το σπίτι χωρίς να φοβάται. Παράξενος τρόπος αυτός αλλά, από ό,τι φαίνεται, είναι μάλλον αποδοτικός. Η ίδια αναφέρει: «Το να γίνω μαμά σκύλου με ειδικές ανάγκες άλλαξε τη ζωή μου με τρόπο που ποτέ δεν ήξερα ότι ήταν δυνατός. Ποτέ δεν είχα από πριν αποφασίσει να υιοθετήσω ένα τυφλό σκυλί, και σίγουρα ποτέ δεν σκόπευα να υιοθετήσω δύο τυφλά σκυλιά».

Picture: Samantha Hillstrom/ SWNS

Jennifer Tripucka/ SWNS

Samantha Hillstrom/ SWNS

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο