Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Υιοθέτησε το κουταβάκι που βρήκε πριν λίγες μέρες σε κάδο σκουπιδιών στο Πήλιο (ΒΙΝΤΕΟ)

από Μυρτώ Τζώρτζου

Πριν από 10 περίπου μέρες ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μας είχε συγκινήσει με ένα βίντεο που είχε ανεβάσει στη σελίδα του στο Instagram, στο οποίο έδειχνε πώς βρήκε και διέσωσε ένα κουταβάκι που είχε πεταχτεί σε κάδο σκουπιδιών.

Ο ηθοποιός βρισκόταν λίγο έξω από την Αργαλαστή, στο Πήλιο του Βόλου, λόγω εμβολιασμού, και με αφορμή το τάισμα αδέσποτων σκύλων, η σύζυγός του, Λίνα Πρίντζου @linaprintzou, άκουσε ένα μικρό κλάμα σε έναν κάδο σκουπιδιών. Αμέσως ο ίδιος μπήκε μέσα στον κάδο και άρχισε να ψάχνει στα σκουπίδια, όπου βρήκε κάτω από τα σκουπίδια ένα μικρό κουταβάκι πεταμένο μέσα. Το μικρούλι ήταν τρομοκρατημένο αλλά τους έγλειφε ασταμάτητα τα χέρια από ευγνωμοσύνη και χαρά. Και το πήραν μαζί τους.

Πολλοί αναρωτήθηκαν τι τελικά έγινε με το σκυλάκι αυτό. Λίγες μέρες μετά η απάντηση έρχεται μέσω ενός υπέροχου και πολύ συγκινητικού βίντεο που ανέβασε ο ηθοποιός, ο οποίος μας αποκαλύπτει ότι το υιοθέτησε και ζει πλέον στο σπίτι μαζί του. Το κουταβάκι είναι πλέον ευτυχισμένο και τυχερό γιατί αν δεν το είχε βρει ο Βασίλης στο δρόμο του, δεν ξέρουμε ποιο θα ήταν το μέλλον του. Ή μάλλον ξέρουμε.

Εμείς τους ευχόμαστε μια υπέροχη ζωή με πολλές πολλές αγκαλιές και παιχνίδια.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

smart

smart

👉🏻Δείτε εδώ το νέο του κουταβάκι Vasilis Charalampopoulos στο Instagram: “…τρέχοντας με την Χριστίνα!!!”

👉🏻 Διαβάστε ακόμα αυτό: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Βρήκε τη σκυλίτσα που είχε χάσει πριν από δυόμισι χρόνια

Διαβάστε επίσης

3 σχόλια

marimar 4 Ιουνίου, 2021 - 1:39 μμ

Μία παράκληση, καθώς εσείς είχατε αναρτήσει και άρθρο σχετικά με τη σκυλίτσα τους Χριστίνα που βρέθηκε έπειτα από 2,5 χρόνια που είχε χαθει, καλό θα ήταν να είστε πιο επιμελείς στο τι γράφετε. Αυτη η κουταβίνα ΔΕΝ ονομάζεται Χριστίνα. Αν προσέξετε σωστά τις τελευταίες δύο αναρτήσεις θα καταλάβετε πως η κουταβίνα τρέχει ΜΕ τη Χριστίνα στη μία και ρεμβάζει ΜΕ τη Λου στην άλλη.
Ευχαριστώ πολύ

Reply
Μυρτώ Τζώρτζου 4 Ιουνίου, 2021 - 9:32 μμ

Ναι, τι θα θέλατε;

Reply
Μυρτώ Τζώρτζου 22 Ιουνίου, 2021 - 6:23 μμ

Ναι, έχετε δίκιο. Το αλλάξαμε.

Reply

Αφήστε ένα Σχόλιο