Βρήκε φιλοξενία η 14χρονη γατούλα που ήταν μόνιμα δεμένη σε αυλή σπιτιού στον Ασπρόπυργο

από Μυρτώ Τζώρτζου
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μιας γατούλας, η οποία πριν από λίγες μέρες εντοπίστηκε δεμένη με αλυσίδα στην αυλή ενός σπιτιού στον Ασπρόπυργο Αττικής.
Η γατούλα που θα δείτε στις φωτογραφίες και στα βίντεο που ακολουθούν ήταν ένα δυστυχισμένο πλάσμα. Πίσω από καλά προστατευμένο χώρο, στον Ασπρόπυργο, που αδύνατον να δει κάποιος και να καταλάβει τι μπορεί να συμβαίνει μέσα, το πλάσμα αυτό ζούσε μόνιμα δεμένο. Για πόσο χρονικό διάστημα δεν γνωρίζουμε. Μπορεί και όλη της τη ζωή. 14 ετών και μεγάλωσε δεμένη με αλυσίδα, έξω από ένα σπίτι, σε μια αυλή. Χωρίς να μπορεί να παίξει ή να τρέξει. Μόνο να πηγαίνει ελάχιστα μέτρα από εδώ και από εκεί.
Κάποια στιγμή ενημερώθηκαν για το περιστατικό αυτό εθελοντές της AnimAid Animal Rescue που πήγαν στο μέρος και είδαν τι ακριβώς συμβαίνει. Η γατούλα ήταν δεμένη εκεί χωρίς να υπάρχει κάποιος να τη φροντίζει. Ο άνθρωπος που την είχε και που την είχε μόνιμα δεμένη ήταν στο νοσοκομείο. Η γατούλα, όπως και να έχει, έπρεπε να φύγει από εκεί.
Οι εθελοντές της ομάδας, χωρίς καταφύγιο και με γεμάτα τα σπίτια τους με σκυλιά, έκαναν έκκληση για βοήθεια. Υιοθεσία ή φιλοξενία. Απλά να φύγει άμεσα από εκεί.
Και μετά από μεγάλη κινητοποίηση των εθελοντών, η γατούλα βρήκε σπίτι για φιλοξενία. Μέχρι να υπάρξει κάποιος να την υιοθετήσει. Οι εθελοντές της AnimaAid πήγαν στον Ασπρόπυργο, την πήραν από εκεί, την πήγαν στο γιατρό και κατόπιν στο σπίτι φιλοξενίας. Ευχάριστα τα νέα για ένα πλάσμα που ταλαιπωρήθηκε τόσο πολύ και έζησε δυστυχισμένο.

 

 

Βίντεο 1: Η γατούλα όταν τη βρήκαν
Βίντεο 2: Η γατούλα έφυγε από εκεί και βρήκε φιλοξενία

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο