Σε εξέλιξη είναι στο Γκάζι το “All About Cats”

από Μυρτώ Τζώρτζου

Η μεγαλύτερη γιορτή της γάτας επέστρεψε δυναμικά και πάλι. Το γνωστό event «All About Cats» βρίσκεται σε εξέλιξη σήμερα Κυριακή 5 Μαΐου στον Πολυχώρο Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ.

Το πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα γατοφιλικό γεγονός αποτελεί ένα μοναδικό στο είδος του, καινοτόμο δρώμενο που έχει ως στόχο την ενημέρωση, την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση των κηδεμόνων και φίλων της γάτας σε θέματα ποιότητας ζωής, κοινωνικής ευθύνης, δικαιωμάτων, υποχρεώσεων και καθημερινότητας.

Βασισμένο στο τρίπτυχο «εκπαιδευμένος κηδεμόνας – παιδεία – παιχνίδι», είναι χώρος συνάντησης μικρών και μεγάλων, κηδεμόνων και φίλων της γάτας όπου, μέσα από βιωματικές δράσεις, θα μάθουμε τόσο για τη γάτα αλλά και για την επίτευξη της απόλυτα αρμονικής συμβίωσης μαζί της!

Τι θα βρείτε στο «All About Cats»

– Ομιλίες και σεμινάρια για την αρμονική συμβίωση με τη γάτα (με θέματα την εκπαίδευση, την υγεία, τη διατροφή και την προσωπικότητά της)

– Παρουσίαση φυλών

– Έκθεση έργων τέχνης με θέμα τη γάτα

– Εκδήλωση ενδιαφέροντος για υιοθεσίες και ενημέρωση για τις δράσεις των φιλοζωικών σωματείων

– Γευστικά και υγιεινά προϊόντα διατροφής, ποιοτικές υπηρεσίες, ενδιαφέροντα, εκπαιδευτικά παιχνίδια, χρήσιμα αξεσουάρ και γενικά πολλά γνωστά αλλά και νέα προϊόντα για τη γάτα σας, από τους εκθέτες της εκδήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στο
https://www.allaboutcats.gr/

«All About Cats»

Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Μαΐου

Τοποθεσία: Πολυχώρος Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ, Καστοριάς 34-36, Μετρό Κεραμεικός

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 10:00 – 20:00, ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο