Ξενοδοχείο στην Κεφαλονιά έχει γάτο στη ρεσεψιόν να φυλάει τα κλειδιά

από Μυρτώ Τζώρτζου
από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com
Στο γνωστό πέντε αστέρων ξενοδοχείο “Briston Paris Hotel” στο Παρίσι, μόλις μπεις μέσα, σε υποδέχεται εδώ και 10 χρόνια ένας πανέμορφος, φιλικός και ιδιαίτερα κομψός γάτος Βιρμανίας με το όνομα Fa-Raon. Και η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει πιο ευχάριστη έκπληξη από αυτή. Ο γάτος αυτός έχει γίνει το σήμα κατατεθέν του ξενοδοχείου καθώς μια φωτογραφία μαζί του είναι must. Αν φυσικά θέλει αυτός, καθότι και εκλεκτικός.
Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο δεν είναι το μόνο που στην υποδοχή σε περιμένει κάποιο τετράποδο. Σε πολλά ξενοδοχεία σε όλον τον κόσμο στη ρεσεψιόν μπορείτε να δείτε γάτες ή σκύλους.
Βέβαια εδώ είναι αλλιώς τα πράγματα αλλά ας μη μιλήσουμε για αυτό τώρα. Πικρή ιστορία.
Όμως οι φωτογραφίες που ανάρτησε η Katia Stefanatou από το ξενοδοχείο King A Hotel Kefalonia στην Κεφαλονιά πραγματικά μας ενθουσίασαν.
Αν λοιπόν αγαπάτε τις γάτες-και όλα τα ζωάκια βέβαια-, το μέρος αυτό είναι ο προορισμός σας. Γιατί μπαίνοντας να πάρετε ή βγαίνοντας να αφήσετε το κλειδί σας, θα πρέπει να συνεννοηθείτε με τoν τετράποδο κύριο της ρεσεψιόν που δεν είναι άλλος από έναν πανέμορφο γάτο. Μια γάτα με άλλα λόγια κλειδοκράτορα. Από αυτόν θα πάρετε το κλειδί σας και σε αυτόν θα το αφήσετε. Αυτός άλλωστε τα τσεκάρει όλα και τα έχει όλα υπό έλεγχο. 😸
Αγαπάμε και στηρίζουμε τις επιχειρήσεις που αγαπούν και φροντίζουν τα ζωάκια.
Διαβάστε και αυτό:
Ξενοδοχεία που έχουν στη ρεσεψιόν ζώα – Petpet.news

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο