Υιοθετήθηκε ο σκυλάκος που βρέθηκε στον Ορχομενό με σφιγμένο λουρί στο λαιμό του που σάπιζε

από Μυρτώ Τζώρτζου

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για το σκυλάκι που είχε βρεθεί πριν από λίγο καιρό στον Ορχομενό, με το λουρί να είναι τόσο σφιχτά στο λαιμό του, με αποτέλεσμα να του έχει σαπίσει ο λαιμός.

Το ζωάκι είχε βρει μια κοπέλα, η Ειρήνη, σε άθλια κατάσταση, σε ένα χωριό έξω από τον Ορχομενό, και είχε ενημερώσει τους Εθελοντές Φιλόζωους Λιβαδειάς Εθελοντές Φιλόζωοι Λιβαδειάς – Animal Welfare Volunteers.

Το άτυχο σκυλί, ένα ακόμα παρατημένο κυνηγόσκυλο, φοβόταν, έτρεμε και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Κάποιος του είχε βάλει τόσο σφιχτά το λουρί, με αποτέλεσμα να του κόψει το λαιμό και να γίνει μια μάζα με το λουρί. Πόσο άραγε πονούσε; Πόσο υπέφερε; Η κοπέλα το μετέφερε σε συμβεβλημένο κτηνίατρο του δήμου, όπου έγινε χειρουργείο. Στη συνέχεια τον φιλοξένησε μαζί με την αδερφή της Άννα.

Ο μικρός, μόλις 2 ετών, κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Στειρώθηκε, εμβολιάστηκε, αποπαρασιτώθηκε και έβαλε τσιπάκι. Και ήταν πλέον έτοιμος να βρει σπίτι. Και βρήκε. Δύο άνθρωποι, η Κατερίνα και ο Άρης, διάβασαν την ιστορία του και θέλησαν να το υιοθετήσουν. Να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσει με αγάπη και ηρεμία. 

Έτσι και έγινε. Ο Νηρέας, όπως ονομάστηκε, απολαμβάνει πλέον χάδια, αγκαλιές και πολλή αγάπη.

Οι Εθελοντές Φιλόζωοι Λιβαδειάς – Animal Welfare Volunteers ευχαριστούν τους ανθρώπους αυτούς που υιοθέτησαν το υπέροχο αυτό πλάσμα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο