Υπέροχες εικόνες: Επιχείρηση στο Ίλιον υιοθέτησε αδέσποτα ζωάκια που σε υποδέχονται με χαρά

από Μυρτώ Τζώρτζου
Τα μαγαζιά και γενικά οι επιχειρήσεις που αγαπούν και φροντίζουν αδέσποτα ζωάκια γίνονται όλο και περισσότερα. Αυτό είναι κάτι που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Οι εικόνες με φροντισμένα ζωάκια που βρίσκουν μια γωνίτσα να κάτσουν μέσα σε ένα μαγαζί και να προστατευτούν είναι αρκετές. Και όσο περνάει ο καιρός, γίνονται όλο και πιο πολλές.
Από την πρώτη στιγμή θεωρήσαμε ιδιαίτερα σημαντικό να προβάλλουμε αυτούς τους ανθρώπους που δεν φοβήθηκαν τι θα πουν οι πελάτες και έδειξαν την αγάπη τους σε πλάσματα που είχαν ανάγκη. Γιατί, όπως ξέρουμε, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι εχθρικοί με τα ζώα και δεν τα θέλουν όχι μόνο μέσα σε μαγαζιά αλλά ούτε και έξω.
Μια τέτοια λοιπόν φιλόζωη επιχείρηση, όπως μαθαίνουμε, είναι και η επιχείρηση Παν. Γεωργόπουλος στο Ίλιον. Εδώ, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, όλοι οι καλοί χωράνε.
Οι άνθρωποι εδώ αγαπούν πολύ τα ζώα και έχουν υιοθετήσει πολλά αδεσποτάκια, τα οποία ζουν σαν βασιλιάδες, ευτυχισμένα και προστατευμένα.
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν βλέπουμε πρώτον τον Σάββα. Έναν σοβαρός και …επιβλητικό γατούλη, που μάλλον, όπως καταλαβαίνουμε, είναι και ο αρχηγός. Καθισμένος παρακολουθεί τα πάντα και όταν θέλει, ποζάρει και στο φακό σαν σταρ.
Μετά βλέπουμε την Ούρσα και τη Λιλλού. Δύο υπέροχα πλασματάκια. Μια πανέμορφη γατούλα, 16 ετών, που κάθεται στο μαξιλαράκι της, πάνω σε καρέκλα, πρώτη θέση, που λέμε, και μια γλυκιά σκυλίτσα.
Και τέλος έχουμε δύο μαύρα γατάκια. Την καλλονή Ναόμι επάνω, όπως βλέπουμε στη φωτογραφία, και τον επίσης καλλονό Τζέφρυ δίπλα της.
Ωραίες εικόνες. Δεν συμφωνείτε; Να μπαίνεις μέσα σε ένα μαγαζί και να σε υποδέχονται όλα αυτά τα ζωάκια που μόνο αγάπη έχουν να δώσουν…
από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com
Ο γάτος Σάββας, μάλλον ο αρχηγός 😼

Η Ούρσα και η Λιλλού 😻🐶

 

Η Ναόμι επάνω και ο Τζέφρυ δίπλα της ❤ 😻😻
Δείτε και αυτά:
Ληξούρι Κεφαλονιάς: Μια δυναμική γάτα άφησε αυτόν που την είχε και πήγε να μείνει σε κατάστημα υποδημάτων – Petpet.news
Μεζεδοπωλείο στην Καστοριά έβαλε ένα όμορφο σπιτάκι για μια γιαγιούλα σκυλίτσα – Petpet.news
Χαλάνδρι: Τουριστικό γραφείο έχει υιοθετήσει αδέσποτες γατούλες που είχαν ανάγκη- Και σε περιμένουν μέσα – Petpet.news
Αδεσποτάκι μας καλωσορίζει σε κατάστημα στη Λαμία- Το έχουν μέσα στη ζεστασιά – Petpet.news
Ζωγράφου: Κατάστημα έχει διασώσει γατούλες και τις έχει μέσα προστατευμένες – Petpet.news
Αγ. Ιωάννης Αθήνα: Κατάστημα υιοθέτησε αδέσποτη γατούλα και εκείνη αράζει ανέμελη στη βιτρίνα – Petpet.news

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο