Υπέροχο: Δείτε την αντίδραση μια τυφλής σκυλίτσας που πηγαίνει βόλτα στο πάρκο (video-photos)

από Μυρτώ Τζώρτζου
Η Kida είναι μια πανέμορφη σκυλίτσα που έχασε την όρασή της και αφαίρεσε τα ματάκια της από κάποιο σπάνιο αυτοάνοσο. Η γυναίκα που την έχει τη λατρεύει. Και δεν έχει και άδικο καθώς η Kida είναι ένα υπέροχο σκυλί, φιλικό, ζωηρό, καλόκαρδο και αξιολάτευτο σε όσους τη γνωρίζουν. Και παρόλο που δεν έχει όραση, κάνει τα πάντα όπως ένα κανονικό σκυλί. Παίζει, γαβγίζει, τρελαίνεται να πηγαίνει βόλτες, ειδικά στο πάρκο σκύλων που πάει 2 με 3 φορές την εβδομάδα και χαίρεται τη ζωή της.
Η κηδεμόνας της Allie Miller αναφέρει στο Bored Panda: “Η Kida δεν μπαίνει μέσα στο πάρκο για λόγους ασφάλειά της καθώς κάποια σκυλιά δεν έχουν πολύ καλή συμπεριφορά και αντιδρούν όταν τη βλέπουν. Και για αυτό μένουμε απέξω, κάτι που η Kida απολαμβάνει. Μόνο και μόνο που είναι εκεί της φτάνει και είναι χαρούμενη. Έρχονται και 4 φίλοι της οπότε το απολαμβάνει περισσότερο.”
Η Allie δημοσίευσε ένα βίντεο της σκυλίτσας της στο Tik Tok και είχε απίστευτη ανταπόκριση. Έγινε αμέσως viral, κάτι που όπως λέει, δεν το φανταζόταν ποτέ. Στο βίντεο καταγράφει την αντίδραση της Kida μόλις καταλαβαίνει ότι πηγαίνει στο πάρκο. Έχει το κεφάλι κολλημένο έξω από το παράθυρο και κουνάει την ουρά της από ευτυχία. Ξέρει από την αρχή πού πηγαίνει.
Η ίδια θα πει: “Μου αρέσει πολύ να μπορώ να απαντώ στις ερωτήσεις των ανθρώπων και να τους βοηθάω να συνειδητοποιήσουν ότι τα ζώα με «αναπηρίες» μπορούν ακόμα να ζήσουν εκπληκτικές ζωές.”

Δείτε το υπέροχο βίντεο

Kida the Pyr 🐻‍❄️ (@kidathepyr) TikTok | Watch Kida the Pyr 🐻‍❄️’s Newest TikTok Videos

Πηγή: Bored Panda – The Only Magazine For Pandas

Image credits: kidathepyr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο