Ζευγάρι Βρετανών υιοθετεί ένα ταλαιπωρημένο αδέσποτο από τη Σκιάθο

από Μυρτώ Τζώρτζου

Η Allison και ο Neil Cain από τη Βρετανία ήρθαν για διακοπές στη Σκιάθο τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε. Την τελευταία μέρα τους και ενώ απολάμβαναν τη θάλασσα και τον ήλιο στην παραλία τους πλησίασε ένα θηλυκό σκυλάκι, ράτσας τεριέ. Του πρόσφεραν φαγητό και έκατσε μαζί τους όση ώρα ήταν στη θάλασσα.

Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο τους είδαν το σκυλάκι να τους ακολουθεί. Τις επόμενες ώρες έκαναν προσπάθειες να βρουν σε ποιον ανήκει αυτό το σκυλί αλλά δεν τα κατάφεραν. Την επόμενη μέρα επέστρεψαν στην πατρίδα τους αλλά το μυαλό τους το είχαν στο σκυλάκι.

Μέσω facebook κάποιοι φίλοι που είχαν κάνει στο νησί τους είπαν ότι είδαν το σκυλί και στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν αλλά και στο αεροδρόμιο. Και κατάλαβαν ότι τους ψάχνει.

Μια εβδομάδα μετά μια κυρία που είχαν γνωρίσει, με το όνομα Μαρία, τους ενημέρωσε ότι βρήκε το σκυλάκι δεμένο στο βουνό να τρέμει από το κρύο και την πείνα. Μετά από αυτό δεν το σκέφτηκαν καθόλου. Επικοινώνησαν με το καταφύγιο της Σκιάθου και κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες για να υιοθετήσουν τη Lucy, όπως την ονόμασαν. Ένα μήνα μετά η Lucy έφτασε στο σπίτι της.

“Όταν έφτασε ήταν ένα μάτσο κόκαλα. Της μαγειρέψαμε κοτόπουλο και της βάλαμε να φάει. Στη συνέχεια ήρθε και κάθισε αγκαλιά μας στον καναπέ. Είναι περίπου δύο χρόνων και συμπαθέστατη”, θα πει η 51χρονη Allison στην εφημερίδα “The Sunday”.

charliex ee www

rrrr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο