Υιοθέτησαν ένα γουρουνάκι και αυτό έγινε 300 κιλά

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ο Steve Jenkins και ο Derek Walter από το Οντάριο του Καναδά υιοθέτησαν το γουρουνάκι Esther νομίζοντας ότι θα γίνει 30 με 40 κιλά.

Όμως έκαναν λάθος καθώς η δύο χρόνων Esther δεν σταμάτησε να μεγαλώνει με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να αποκτήσει το μέγεθος πολικής αρκούδας και να γίνει 300 κιλά. Με άλλα λόγια μεγάλωσε 10 φορές από ό,τι ο Steve και ο Derek υπολόγιζαν.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου

Το μεγάλο μέγεθος όμως έχει και απαιτήσεις. Έτσι η Esther τρώει vegan γεύματα, καλαμπόκι, φρέσκα φρούτα, λαχανικά, μπανάνες και άλλα που στοιχίζουν περίπου 40 ευρώ την εβδομάδα. Επίσης τρελαίνεται να τρώει παγωτό Ben & Jerry αλλά και κέικ. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει κάποια στιγμή τόσο μεγάλη που δεν χωρούσε μέσα στο σπίτι.

Το ζευγάρι δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να την εγκαταλείψει. Έτσι αποφάσισε να μετακομίσει. Βρήκε ένα ράντσο όπου δημιούργησε ειδικό δωμάτιο για την Esther, με τεράστιο κρεβάτι για να ξαπλώνει. “Την υιοθετήσαμε και την αγαπάμε πολύ. Και θέλαμε να είμαστε μαζί μας. Τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε; Δεν έφταιγε αυτή που μεγάλωσε και φυσικά σε καμιά περίπτωση δεν θα την εγκαταλείπαμε. Από την ώρα μάλιστα που μετακομίσαμε στη φάρμα θέλει να κοιμάται μαζί μας. Νιώθει πιο καλά έτσι”, λέει ο Steve.

Η τεράστια Esther έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στα social media, έχοντας πάνω από 1 εκατομμύριο φίλους στο facebook. Το ζευγάρι μάλιστα καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες της και βίντεό της για να μαθαίνουν οι fans της τα κατορθώματά της.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο