Δυο γάτες τσακώνονται και ένας σκύλος εμφανίζεται να βάλει τάξη

από Μυρτώ Τζώρτζου

Όσο και αν αγαπάμε τα κατοικίδιά μας πάντα υπάρχουν κάποια που μας κλέβουν την καρδιά. Ακόμα και αν δεν είναι δικά μας. Ποια είναι αυτά; Τα μωρά. Είτε είναι σκυλάκια είτε γατάκια, αυτές οι μικρές σκανταλιάρικες υπάρξεις μας τρελαίνουν. Συχνά στην κυριολεξία. Κάτι τέτοιο συνέβη και στο μεγαλύτερο γατάκι της οικογένειας, το οποίο δέχτηκε μια μικρή επίθεση από το μικρότερο αδερφάκι του, που ήθελε σώνει και καλά να παίξει με την ουρά του.

Τα γατιά τρελαίνονται να παίζουν με την ουρά τους. Μόλις όμως δουν την ουρά ενός άλλου γατιού, τότε του δίνουν και καταλαβαίνουν. Το ίδιο ακριβώς έκανε και ο μπόμπιρας του βίντεο. Άρχισε να παίζει με την ουρά του άλλου και δεν τον άφηνε σε ησυχία. Παρά τις προσπάθειές του, το άλλο δεν κατάφερε να ξεφύγει, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καβγάς. Και ο καβγάς ανάμεσα στις γάτες διαρκεί απίστευτα πολύ. Έτσι αποφάσισε κάποιος να βάλει τάξη.

Όλη την ώρα τον καβγά παρακολουθούσε ο σκύλος της οικογένειας, ο οποίος κάποια στιγμή νευρίασε και πήγε κοντά γαβγίζοντας για να σταματήσει ο χαμός. Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=wNxbHgZE9qU

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο