Έχουν οι σκύλοι τις ίδιες εκφράσεις προσώπου με τους ανθρώπους; Όχι; Δείτε τις φωτογραφίες

από Μυρτώ Τζώρτζου

Έχετε ακούσει αυτό που λένε ότι όσο περνούν τα χρόνια τόσο περισσότερο ίδιοι γινόμαστε εμφανισιακά αλλά και στο χαρακτήρα με το σύντροφό μας; Αποκτούμε τις συνήθειές του ή τις συνήθειές της, αντιδρούμε με τον ίδιο τρόπο, λέμε τα ίδια πράγματα, κάνουμε τα ίδια πράγματα και είμαστε με άλλα λόγια εσωτερικά και εξωτερικά σαν αδερφάκια; Ε, το ίδιο συμβαίνει και με το σκύλο μας. Σύμφωνα με αυτά που λένε δηλαδή γιατί εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε κάτι τέτοιο. Οι άλλοι το βλέπουν αυτό. Τι βλέπουν; Τις ομοιότητές μας φυσικά.

Όσοι δε συμφωνείτε, πριν προλάβετε να εκφράσετε τη διαφωνία σας, δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν. Ο άνθρωπος πίσω από αυτές λέγεται Alexander Khokhlov, είναι φωτογράφος και με τη γυναίκα του Veronica Ershova παρουσίασαν μια σειρά από φωτογραφίες με το όνομα Dog Show, για τις οποίες και βραβεύτηκαν. Τα φοβερά και τρομερά σκυλάκια των φωτογραφιών είναι τόσο εκφραστικά που άνετα θα μπορούσαν να είναι άνθρωποι. Εμάς πάλι κάποια από αυτά μας φέρνουν στο μυαλό γνωστά πρόσωπα. Αλλά δεν θα το μαρτυρήσουμε.

O Alexander Khokhlov γεννήθηκε στην Ινδία το 1982 και σήμερα διαμένει στη Ρωσία. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη φωτογραφία το 2008 ως φωτογράφος διαφημίσεων.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο