Πουθενά χωρίς την Irina Shayk, την 6 μηνών κόρη του και τη σκυλίτσα του

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μπορεί η σχέση της με τον γνωστό Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo να μην είχε την κατάληξη που θα ήθελε, όμως μάλλον αυτό της ήταν για καλό. Το βλέμμα της άλλωστε στις φωτογραφίες που ακολουθούν τα λέει όλα. Ο λόγος για τη Ρωσίδα καλλονή Irina Shayk, η οποία μετά το χωρισμό της από τον Ronald0 βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του Αμερικανού ηθοποιού Bradley Cooper  και αυτό της βγήκε σε καλό.

Πριν από 6 μήνες το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο του παιδί, ένα κοριτσάκι, τη Lea, Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την όμορφη οικογένεια σε βόλτα της στην παραλιακή Santa Monica στην Καλιφόρνια μαζί με τη μικρή. Τη χαρούμενη οικογένεια συνόδευε και η σκυλίτσα του ηθοποιού, η Charlotte. Οι τέσσερις τους είναι στην κυριολεξία αυτοκόλλητοι.

Η 31χρονη Irina ζει μεταξύ Νέας Υόρκης (λόγω μόντελινγκ) και Λος Άντζελες (λόγω συντρόφου). Στη Νέα Υόρκη διαμένει στο διαμέρισμα που είχε τα τελευταία χρόνια, το οποίο βρίσκεται στο West Village του Μανχάταν ενώ στο Λος Άντζελες μένει στο σπίτι του 42χρονου συντρόφου της στο Beverly Hills.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Met Gala στη Νέα Υόρκη στις αρχές του 2015 και έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του λίγους μήνες μετά, τον Μάιο του 2015. Και εκείνη, όπως είπαμε, είχε πρόσφατα χωρίσει( μετά από 5 χρόνια σχέσης με τον Ronaldo) αλλά και εκείνος (από το μοντέλο Suki Waterhouse).

Όσο για τον όμορφο και μαλλιαρό σκύλο, τη Charlotte, ζούσε σε καταφύγιο  και υιοθετήθηκε πριν από δυο χρόνια από τον ηθοποιό. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που εκείνος σε συνέντευξή του μιλάει για εκείνη αποκαλώντας την παιδί του. Με τη γέννηση της Lea ο όμορφος και ταλαντούχος ηθοποιός έχει πλέον δυο παιδιά.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο