Σκύλος στέκεται δίπλα στο φέρετρο του ανθρώπου που έζησε μαζί για να τον αποχαιρετήσει τελευταία φορά

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μια συγκινητική ιστορία δημοσίευσε πριν από λίγο καιρό ο βρετανικός διαδικτυακός ιστότοπος mirror.co.uk, η οποία έχει να κάνει για άλλη μια φορά με την αφοσίωση και την αγάπη που δείχνουν οι σκύλοι στους ανθρώπους που έζησαν μαζί.

Ο William Schiller, γνωστός ως Bill, από τη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, που διέμενε με τη σύντροφό του στη Βόρεια Καρολίνα, πέθανε πριν από περίπου ένα μήνα στα 75 του χρόνια. Δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια είχε τον αγαπημένο του σκύλο Chief, τον οποίο στην κυριολεξία λάτρευε. Όμως και ο Chief λάτρευε τον Schiller και ήθελε, όταν εκείνος πέθανε, να τον αποχαιρετήσει όπως όλοι οι άλλοι. Έτσι τη μέρα της κηδείας βρισκόταν δίπλα στο φέρετρο και κοίταζε με αγάπη τον άνθρωπο με τον οποίο είχε μοιραστεί τη ζωή του.

Η Anne Marie Sibthrop, σύντροφος του αποθανόντα, δεν θα ξεχάσει ποτέ τη σκηνή αυτή. Σε συνέντευξή της στο NBC ανέφερε: “Ο Chief, τον οποίο διέσωσα το 2014, συμπεριφερόταν σαν να είχε καταλάβει τι είχε συμβεί. Πλησίασε κοντά το νεκρό Bill και του έγλειψε τρυφερά το αυτί. Έμεινε εκεί όλη την ώρα της λειτουργίας. Αποχαιρέτησε τον “μπαμπά” του και αυτό ήταν σημαντικό. Επειδή τα τελευταία χρόνια ο Bill είχε διαγνωστεί με άνοια, ο Chief είχε εκπαιδευτεί ως σκυλί-θεραπείας που τον βοηθούσε όταν έβγαιναν έξω από το σπίτι. Ήταν αχώριστοι”.

Ο William Schiller (Φωτογραφία: James Funeral Home)

Ο υπέροχος Chief (Φωτογραφία: James Funeral Home)

Ο Chief αποχαιρετάει τον άνθρωπό του (Φωτογραφία: James Funeral Home)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο