Χριστούγεννα σε σπίτι έκανε ο σκυλάκος που ζούσε αποστεωμένος και με πληγές κάτω από ένα φορτηγό

από Μυρτώ Τζώρτζου
σκύλος διάσωση

H εθελόντρια Donna Lochmann από το St. Louis στο Μιζούρι των Ηνωμένων Πολιτειών άκουσε μια μέρα στο δρόμο ένα μικρό γρύλισμα. Κοιτώντας κάτω από ένα φορτηγάκι, βλέπει ένα λευκό πιτ μπουλ. Το ζώο στην κυριολεξία ζητούσε βοήθεια. Η Lochmann που είναι εθελόντρια στο φιλοζωικό οργανισμό Stray Rescue of St. Louis Stray Rescue of St. Louis | St. Louis MO ήξερε τι έπρεπε να κάνει. Να μην αφήσει το ζώο εκεί.

Ο σκύλος ήταν εμφανώς υποσιτισμένος, είχε ανοιχτές πληγές και ζούσε, όπως έμαθε αργότερα, καιρό κάτω από αυτό το φορτηγό. Στη συνέχεια του πέταξε μερικές λιχουδιές και εκείνος άρχισε να κουνάει χαρούμενος και φιλικός πλέον την ουρά του. Λίγη ώρα μετά την πλησίασε διστακτικά και εκείνη τον έπιασε και του έβαλε λουράκι. Τον ονόμασε Avalanche.

Το επόμενο βήμα ήταν να τον πάει στον κτηνίατρο ώστε να δουν την κατάσταση της υγείας του. Έπειτα να φάει κανονικά και να κάνει και ένα μπάνιο. Στην κλινική έμεινε λίγες μέρες. Και αυτό γιατί μέσα στην ατυχία του στάθηκε τυχερός καθώς βρέθηκε σπίτι να τον φιλοξενήσει προσωρινά μέχρι να υιοθετηθεί. Οι γιορτές των Χριστουγέννων βρήκαν τον Avalanche στη ζεστασιά και σιγουριά ενός σπιτιού και αυτό ήταν το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε κανείς να του κάνει.

«Μπορεί κανείς να δει τη διαφορά στα μάτια του. Υπάρχει περισσότερη ζωή στα μάτια αυτά τώρα συγκριτικά με εκείνα που είχε όταν τον βρήκαμε. Δεν έχει πια εκείνο το ύφος», θα πει με μεγάλη χαρά η Donna Lochmann.

  ΦΩΤΟ: STRAY RESCUE OF ST. LOUIS

Πηγή: The Dodo The Dodo – For Animal People

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο