Έχασε στη βόλτα τα κλειδιά της και τα βρήκε ο σκύλος της και τα έφερε

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μερικά σκυλιά έχουν την απίστευτη ικανότητα να βρίσκουν πράγματα. Είτε κανούργια που τα τοποθετήσαμε κάπου είτε κάποια άλλα που χάσαμε και τα ψάχνουμε. Και ο σκύλος μας τα βρίσκει. Ένας τέτοιος σκύλος είναι και ο φοβερός και τρομερός Enzo, ο οποίος ζει στη Σουηδία με τη «μητέρα» του, την Caroline που του έχει τεράστια αδυναμία.

Σε κάποια λοιπόν από τις βόλτες τους στην εξοχή η Caroline έχασε τα κλειδιά του σπιτιού. Και φυσικά αγχώθηκε. Όμως δεν έπρεπε να αγχωθεί. Γιατί υπάρχει ο Enzo που είναι εγγύηση στην εύρεση πραγμάτων.

Όπως η ίδια αναφέρει στο The Dodo ξεκίνησε να ψάχνει, κάτι που φυσικά κατάλαβε ο σκύλος. Άλλωστε γνωρίζει τα κλειδιά της Caroline. Την ώρα λοιπόν που έψαχνε εκείνη, έψαχνε και αυτός. Και λίγη ώρα μετά η Caroline τον είδε να έρχεται τρέχοντας έχοντας τα κλειδιά στο στόμα.

Ο Enzo είναι, όπως λέει η Caroline, υπέροχος και έχει δεθεί πολύ μαζί του. Όταν πριν από 3 χρόνια εκείνη έχασε τον αγαπημένο της σκύλο, τον Aston, ένα σκυλί δαλματίας, ο Enzo μπήκε στη ζωή της και τη βοήθησε στο ψυχολογικό κομμάτι. Γέμισε, όπως αναφέρει και η ίδια, το κενό που της είχε αφήσει ο Aston.

INSTAGRAM/ENZO.GSD.SE

INSTAGRAM/ENZO.GSD.SE

INSTAGRAM/ENZO.GSD.SE

Πηγή: The Dodo

Enzo (@enzo.gsd.se) • Instagram photos and videos

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο