Έρχεται το πρώτο GPS κολάρο για γάτες

από Μυρτώ Τζώρτζου

Η Tractive, μια εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή συσκευών εντοπισμού GPS για κατοικίδια, κυκλοφόρησε το πρώτο της κολάρο για γάτες. Το Tractive GPS Cat αποτελεί παραλλαγή του παλαιότερου προϊόντος της εταιρείας, Tractive GPS Dog και είναι ο πρώτος της ανιχνευτής ειδικά σχεδιασμένος για τις γάτες.

Η συσκευή είναι ελαφριά, ζυγίζοντας μόλις 32 γραμμάρια, και είναι αποσπώμενη. Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας, πρόκειται για χαρακτηριστικό πολύ συνηθισμένο σε τέτοιου είδους προϊόντα, καθώς το κολάρο θα πρέπει να πέσει από το λαιμό του ζώου εάν μπλεχτεί σε κάποιο εμπόδιο.

Παράλληλα, η Tractive παρουσίασε την νέα έκδοση του GPS Dog, που έχει ανανεωμένο design και αρκετές νέες λειτουργίες. Έτσι, πλέον έρχεται με αποσπώμενες μπαταρίες που μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα χωρίς να χρειάζεται να αφαιρεθεί το κολάρο από το λαιμό του σκύλου, ενώ περιλαμβάνει και ενσωματωμένο ανιχνευτή δραστηριοτήτων που στέλνει στους ιδιοκτήτες πληροφορίες σχετικά με το πόσο δραστήριος ήταν ο σκύλος τους, ταξινομώντας τες σε κατηγορίες όπως «τεμπέλης», «δραστήριος» και «δυναμικός».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο