Εθελοντές επισκέφτηκαν το καταφύγιο της Νίκαιας, πήγαν τα σκυλάκια βόλτα και έπαιξαν μαζί τους

από Μυρτώ Τζώρτζου
H ομάδα Empty the Cages emptythecages_athens είναι γνωστή για τη φιλοζωική της δράση. Τα μέλη της περιθάλπουν καθημερινά αδέσποτα γατάκια ή σκυλάκια που βρίσκουν στο δρόμο να είναι χτυπημένα ή άρρωστα. Τα φιλοξενούν στο σπίτι τους και τους βρίσκουν μόνιμο σπίτι.  Επίσης επισκέπτονται συχνά καταφύγια και πάνε βόλτα τα σκυλάκια, παίζουν μαζί τους και τους δίνουν πολλές αγκαλιές. Το σύνθημά τους; “Μέχρι να αδειάσουν τα κλουβιά”.
Πριν από λίγες μέρες η ομάδα μαζί με μεμονωμένους εθελοντές που τους βοηθούν βρέθηκαν στο καταφύγιο της Νίκαιας διοργανώνοντας μια πολύ ωραία εθελοντική δράση. Μαζί τους ήταν και η εθελοντική ομάδα “Φοβισμένα Αδεσποτάκια Νεάπολης” Φοβισμένα αδεσποτάκια Νεάπολης.
Εκεί έβγαλαν βόλτα τα σκυλάκια από τα κλουβιά τους, έπαιξαν μαζί τους και τους προσέφεραν μερικές ώρες γεμάτες αγάπη, αγκαλιές και στοργή. Πολλοί προσέφεραν επίσης είδη πρώτης ανάγκης και είδη pet shoop που είναι πολύτιμα για τα ζωάκια εκεί.
Η ομάδα αναφέρει:
“Για ακόμη μια φορά μας αποδείξατε πως στηρίζετε έμπρακτα το σκοπό μας, ο οποίος έχει γίνει και δικό σας «κομμάτι», γεγονός που μόνο χαρά κι ελπίδα μας δίνει.
Κυρίως όμως, όλοι μαζί τους προσφέραμε ελπίδα για μια καλύτερη ζωή μιας και όλα από αυτά θα ανεβαίνουν σε αγγελίες για να στηρίξουμε την προσπάθεια των εθελοντών που τα διέσωσαν και να τα δούμε στο παντοτινό τους σπίτι, με την οικογένεια που όλα ονειρεύονται.
Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε με μεγάλη μας χαρά πως τις επόμενες ημέρες θα ανεβεί και το επεισόδιό μας στο κανάλι @the_stray_child, χάρη στους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτή την όμορφη πρωτοβουλία. Ο αγώνας μας γίνεται κοινός. Ήρθαν μαζί μας για να βοηθήσουν και να γνωστοποιήσουν το σκοπό μας, το όραμα και τη δράση μας.
Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας ώστε να ενημερώνεστε για νέες δράσεις.
Σας ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε κάθε επόμενη φορά να είμαστε ακόμη πιο πολλοί μαζί .
Μέχρι να αδειάσουν τα κλουβιά.”
#emptythecages

Δείτε και αυτά:
Η ομάδα Empty the Cages και εθελοντές από όλη την Αθήνα επισκέφτηκαν φιλόζωη στην Κερατέα και περιποιήθηκαν τα αδέσποτα που φροντίζει – Petpet.news
Η εθελοντική ομάδα “Empty the Cages” πήγε στο καταφύγιο Κερατέας και φρόντισε τα ζωάκια εκεί – Petpet.news

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο