Γυναίκα εντόπισε σκύλο να περιμένει έξω στη βροχή τους ανθρώπους του που τον παράτησαν

από Μυρτώ Τζώρτζου
εγκατάλειψη σκύλου Βόρεια Καρολίνα

Οδηγώντας στους βροχερούς δρόμους της Νότιας Καρολίνας, η εθελόντρια Άντζελα Σίμονς εντόπισε ένα θλιμμένο πρόσωπο να την κοιτάζει, μόλις και μετά βίας ορατό μέσα από το μουσκεμένο παράθυρο του αυτοκινήτου της.

Ήταν το πρόσωπο που έψαχνε. Νωρίτερα εκείνη την ημέρα, κάτοικοι της περιοχής εκεί είχαν έρθει σε επαφή μαζί της για ένα φιλικό σκυλί δεμένο σε έναν καναπέ στην άκρη του δρόμου.

Πλησιάζοντας είδε το σκυλί με το θλιμμένο βλέμμα, το οποίο ήταν μέρες παρατημένο με κάποια πράγματα της οικογένειας που προφανώς τα μέλη της δεν τα ήθελαν και τα άφησαν εκεί. Τα πόδια του και η μύτη του ήταν ερεθισμένα και γενικά όλη του η εμφάνιση παρέπεμπε σε ζώο ταλαιπωρημένο. Πώς να μην ήταν άλλωστε; Αφημένο έξω χωρίς καμιά φροντίδα.

Με τη βοήθεια του Auction For A Kaws Rescue, ενός οργανισμού που σώζει ζώα από ευθανασία, εγκαταλελειμμένα ή άστεγα, ο σκυλάκος έφυγε από εκεί και μεταφέρθηκε σε σπίτι φιλοξενίας μέχρι να του βρουν κάτι μόνιμο. Τον ονόμασαν Murphy.

Ο Murphy αποδείχτηκε ένα υπέροχο πλάσμα, με πολλή αγάπη και τρυφερότητα μέσα του, κάτι που θα κάνει πολύ εύκολη την εύρεση υιοθεσίας. Του αρέσουν οι βόλτες με το αυτοκίνητο, να παίζει και να ξαπλώνει στις ζεστές κουβέρτες.

«Λατρεύει τα άλλα σκυλιά και είναι πολύ έξυπνος», αναφέρει μέλος του σπιτιού. «Είναι πολύ πρόθυμος να μάθει και έχει καταπληκτικούς τρόπους».

Ο γλυκός σκύλος, που κάποτε περνούσε τις μέρες του μόνος του σε έναν κρυμμένο καναπέ βλέποντας τα αυτοκίνητα να περνούν, σύντομα θα έχει ένα μόνιμο σπίτι που πάντα του άξιζε.

εγκατάλειψη σκύλου Βόρεια Καρολίναεγκατάλειψη σκύλου Βόρεια Καρολίναεγκατάλειψη σκύλου Βόρεια Καρολίναεγκατάλειψη σκύλου Βόρεια Καρολίναεγκατάλειψη σκύλου Βόρεια Καρολίνα

Εικόνες: AUCTION FOR A KAWS

Πηγή: The Dodo

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο