Γυναίκα πήδησε σε παγωμένη λίμνη για να σώσει το σκύλο της που έπεσε μέσα

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ένα σπάνιο περιστατικό έλαβε χώρα αυτές τις μέρες στη Μεγάλη Βρετανία. Μια γυναίκα, της οποίας τα στοιχεία δεν είναι γνωστά, πήδηξε στα παγωμένα νερά της λίμνης στο Alexandra Palace στο Βόρειο Λονδίνο για να σώσει το σκυλί της που είχε πέσει μέσα.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου (myrt01@hotmail.com)

Η νεαρή γυναίκα πήγαινε βόλτα με το σκύλο της και χωρίς να προσέξει εκείνος στην προσπάθειά του να κυνηγήσει ένα πουλί τής ξέφυγε από το χέρι και έπεσε μέσα στην παγωμένη λίμνη. Οι θερμοκρασίες αυτήν την εποχή είναι ιδιαίτερα χαμηλές πέφτοντας στους -6 βαθμούς Κελσίου. Τα πάντα είναι καλυμμένα από ομίχλη και οι νύχτες είναι δύσκολες.

Ο παγωμένος καιρός όμως σε τίποτα δεν εμπόδισε τη γυναίκα, η οποία έβγαλε το τζάκετ και τα παπούτσια της, προμηθεύτηκε ένα σωσίβιο και αψηφώντας το κρύο πήδησε μέσα. Μόλις μάλιστα έπεσε μέσα κατευθύνθηκε αμέσως στο σκύλο της για να τον προλάβει. Τον άρπαξε και τον τράβηξε έξω σώζοντάς του τη ζωή. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε ένα κοντινό καφέ για να στεγνώσουν και να ζεσταθούν. Το συμβάν αυτό είδαν αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι κάνουν λόγο για το θάρρος αυτής της γυναίκας.

Το πρόβλημα της ομίχλης είναι ιδιαίτερα έντονο στο Λονδίνο αυτές τις μέρες. Περίπου 100 πτήσεις ακυρώθηκαν στο αεροδρόμιο του Χίθροου. Η ομίχλη συνοδεύεται από πολύ υψηλά επίπεδα ατμοσφαιρικής ρύπανσης, σύμφωνα με το υπουργείο Περιβάλλοντος της Βρετανίας.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο