Η γλυκιά Ντάρια ζει μόνιμα σε κλουβί και μαραζώνει- Ψάχνει σπίτι να ζήσει ευτυχισμένη

από Μυρτώ Τζώρτζου
Ντάρια

Η Ντάρια είναι μια αδέσποτη σκυλίτσα που ζει μόνιμα σε κλουβί πανσιόν περιμένοντας κάποιον να ανοίξει το σπίτι του για αυτή και να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Στο κλουβί στην κυριολεξία λιώνει. Κανένα ζώο δε πρέπει να ζει μόνο του σε κλουβί. Και το χειρότερο είναι ότι κανένα ζώο δεν πρέπει να πεθαίνει σε κλουβί. Και όμως αμέτρητα πλάσματα ζουν όλη τους τη ζωή και πεθαίνουν εκεί. Γεμάτα τα κλουβιά από δυστυχισμένες και καταδικασμένες ψυχές.

Η Ντάρια είναι υγιέστατη και ας φαίνεται στις φωτογραφίες τόσο αδύνατη. Ο λόγος είναι ότι μέρα με τη μέρα μαραζώνει όλο και πιο πολύ. Δεν τρώει και δεν έχει όρεξη. Δεν αντέχει το κλουβί. Πρόκειται για ένα ανθρωποκεντρικό γλυκό ζωάκι που έχει μεγάλη ανάγκη την παρουσία ανθρώπων. Η διάθεσή της για παιχνίδια είναι πλέον ελάχιστη. Ένα πλάσμα γεμάτο ζωή τώρα πια δεν έχει όρεξη να ζήσει. Και όταν τη γυρίζεις στο κλουβί σε κοιτάει στα μάτια να μην το κάνεις.

Η Ντάρια είναι περίπου 5 χρόνων, στειρωμένη, εμβολιασμένη με τσιπ και τα πάει καλά με άλλα σκυλάκια αλλά καθόλου καλά με γάτες. Είναι ένα υπέροχο ζώο, μια τέλεια συντροφιά.

Αν κάποιος θέλει να την κάνει μέλος του σπιτιού του και να τη βγάλει από το κλουβί, θα είναι το καλύτερο δώρο που θα της έχει κάνει.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 👉  6944392815, Ρόη

Η Ντάρια περιμένει…

Αθήνα

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο