Υιοθέτησε ένα σκυλάκι που έγινε 1.70 ύψος και μοιάζει με τους λύκους του “Game of Thrones”

από Μυρτώ Τζώρτζου

Όταν μια οικογένεια υιοθέτησε ένα μικρό και χαριτωμένο κουταβάκι που βρήκε στο δρόμο να πεθαίνει από την πείνα, δε φανταζόταν ότι μεγαλώνοντας θα γινόταν ένας τεράστιος σκύλος που θα έφτανε το 1 μέτρο και 70 εκατοστά.

Ο Paul και η Raven Osborne βρήκαν τον Danny σε ένα κουτί σε δρόμο κοντά στο σπίτι τους, στο λιμάνι του Halifax στον Καναδά. Ήταν μόλις 4 μηνών και φαινόταν να έχει να φάει μέρες. Χωρίς δεύτερη σκέψη τον πήραν σπίτι τους και τον υιοθέτησαν. Με τον καιρό όμως άρχιζαν να παρατηρούν ότι ο σκυλάκος, ράτσας Alaskan Malamute (Μάλαμουτ Αλάσκας), μεγάλωνε υπερβολικά. Ώσπου τους έφτασε στο ύψος καθώς έγινε περίπου 1 μέτρο και 70 εκατοστά. Και αν σηκωνόταν στα πόδια του, ήταν ψηλότερος από όλους. Όμως δεν ήταν μόνο αυτό. Πολλοί που τον συναντούσαν στο δρόμο τρόμαζαν γιατί τους θύμιζε τους φοβερούς και τρομερούς Direwolves (ράτσα σκύλου) της γνωστής τηλεοπτικής σειράς της HBO “Games of Thrones”.

Τίποτα όμως από αυτά δεν ισχύουν για τον Danny. Ούτε φοβερός και τρομερός είναι ούτε εμφανίζεται στην τηλεοπτική σειρά. Αντιθέτως είναι ένας γλυκός, τρυφερός και πολύ κοινωνικός σκύλος, ο οποίος μάλιστα τρομάζει από τα έντομα. Όσοι δε τον γνωρίζουν σε λίγο ξεχνούν το μέγεθός του και απολαμβάνουν την παρέα του.

Ο Danny σήμερα είναι 11 χρόνων. Ένας αγαθός και ευγενικός γίγαντας που δεν χωράει στο αυτοκίνητο της οικογένειας και όταν μπαίνει, ο μισός είναι απέξω. Τρελαίνεται να παίζει με τα παιδιά και τις γάτες και να ποζάρει για selfies. Και φυσικά έχει και δική του σελίδα στο Facebook, όπου εμφανίζεται με διάφορα looks.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο