Μάχη για τη ζωή της δίνει η σκυλίτσα που βρέθηκε στη Ζαχάρω Ηλείας δεμένη με αλυσίδα και κοκαλιασμένη

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μάχη για τη ζωή της δίνει η μποξερίνα Νίκη από τη Ζαχάρω Ηλείας που η ιστορία της μας έχει όλους σοκάρει.

Η Νίκη, σύμφωνα με τους εθελοντές της Νοιαζομαι Φιλοζωικη Κρεστενων, οι οποίοι έκαναν γνωστό το περιστατικό, εντοπίστηκε πριν από λίγες μέρες από δύο τουρίστριες από την Αυστρία δεμένη με αλυσίδα και σε άθλια κατάσταση. Το ζώο ήταν κοκαλιασμένο από την πείνα και δεν μπορούσε από την αδυναμία να σταθεί στα πόδια του.

Οι εθελοντές της φιλοζωικής αρχικά κάλεσαν την αστυνομία και στη συνέχεια μετέφεραν το άτυχο ζώο σε κτηνιατρείο. Και ξεκίνησε ένας αγώνας για να καταφέρουν να την κρατήσουν στη ζωή.

Τα τελευταία όμως νέα δεν είναι τόσο αισιόδοξα καθώς η Νίκη, παρά του ότι έχει ξεκινήσει να τρώει, δεν είναι καλά.

Οι εθελοντές αναφέρουν:

«Η Νίκη ξεκίνησε να τρώει αλλά τα πράγματα δεν είναι καλά.

Το σκυλί δεν είναι καλά.

Χθες τη μεταφέραμε στην κλινική Rio Vet στην Πάτρα για περισσότερες εξετάσεις.

Η Νίκη έχει εξαντληθεί από την ασιτία, από την πείνα. Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν και εμείς προσευχόμαστε να ανταπεξέλθει. Προσευχόμαστε αυτά τα μάτια τα θλιμμένα να νιώσουν τη χαρά, το παιχνίδι, το χάδι και όλα αυτά που έχει στερηθεί.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για τις ευχές σας, τις προσευχές σας, την οικονομική σας υποστήριξη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κτηνίατρο Δημήτρη Γαλάνη, στον Πύργο, που έκανε τα αδύνατα δυνατά για να σώσει τη Νίκη αλλά και όλο το προσωπικό της Rio Vet που ανταποκρίθηκε άμεσα και δίνει αγώνα για να την κρατήσει στη ζωή και να την κάνει πάλι σκυλί. »

📌Αν επιθυμείτε να βοηθήσετε τη φιλοζωική για το τεράστιο έργο που κάνει στην περιοχή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό της στην Τράπεζα Πειραιώς: 5531-093883-962 EUR

ΙΒΑΝ GR77 0172 5310 0055 3109 3883 962

Δικαιούχος: 14845561 Φιλοζωικός Σύλλογος Kρεστένων Νοιάζομαι

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο