Maddie, η απίστευτη σκυλίτσα που ταξίδεψε σε όλη την Αμερική

από Μυρτώ Τζώρτζου

Όταν ο ταλαντούχος Αμερικανός φωτογράφος φύσης Theron Humphrey υιοθετούσε την υπέροχη σκυλίτσα του Maddie από ένα καταφύγιο δεν φανταζόταν ότι θα έβρισκε την καλύτερη παρέα για τα ταξίδια του. Φανατικός της φύσης, της κολύμβησης, του κάμπινγκ και των ατελείωτων ταξιδιών στους τεράστιους επαρχιακούς δρόμους της Αμερικής, ο Humphrey από τη Βόρεια Καρολίνα αποφάσισε να πάρει τη Maddie μαζί του σε ένα ταξίδι που κράτησε ένα χρόνο.

Και η υπέροχη περιπέτειά τους τους που τους πήγε στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ είχε μόνο ένα σκοπό, να φωτογραφηθεί η Maddie στα πιο απίθανα μέρη και στις πιο τρελές πόζες. Η σκυλίτσα του όχι μόνο απολάμβανε το ταξίδι αλλά έδειχνε ότι δεν ήθελε να τελειώσει ποτέ. Στην ερώτηση πώς αποφάσισε να φωτογραφίσει τη Maddie σε όλες αυτές τις περίεργες πόζες, ο Theron απάντησε: “Η Maddie ήταν πάντα δίπλα μου στις δουλειές που αναλάμβανα, φωτογραφίζοντας άλλους ανθρώπους. Μέχρι που κάποια στιγμή μπήκε σε ένα πλάνο τυχαία. Αυτό ήταν! Μου ήρθε αμέσως η ιδέα να την κάνω πρωταγωνίστρια, έτσι γι’ αλλαγή!”. Το φωτομπλόγκ του λέγεται “Maddie On Things”, ανανεώνεται συνέχεια και έχει αναδείξει πλέον τη σκυλίτσα του ως ένα μύθο του Internet.

dog-traveling-car-motorcycle-maddie-on-road-2 attached_image14-8 attached_image1-82 dog-traveling-car-motorcycle-maddie-on-road-5 dog-traveling-car-motorcycle-maddie-on-road-7 dog-traveling-car-motorcycle-maddie-on-road-8 dog-traveling-car-motorcycle-maddie-on-road-11 dog-traveling-car-motorcycle-maddie-on-road-13 dog-traveling-car-motorcycle-maddie-on-road-14 dog-traveling-car-motorcycle-maddie-on-road-15 dog-traveling-car-motorcycle-maddie-on-road-17 dog-traveling-car-motorcycle-maddie-on-road-19 dog-traveling-car-motorcycle-maddie-on-road-20 dog-traveling-car-motorcycle-maddie-on-road-21

Processed with VSCOcam with c2 preset

skylos-braxos-koimate skylos-koimate TheronHumphrey32 tumblr_m9ky7efFvI1qkdpmeo1_1280 tumblr_m281w905kA1r9164to1_1280

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο