Μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μια υπέροχη διαφήμιση που προβάλλεται εδώ και μια εβδομάδα, έχει κλέψει τις καρδιές όλων και έχει καταφέρει σε λίγο χρονικό διάστημα να γίνει viral. Πρόκειται για τη διαφήμιση της Globe Telecom, η οποία με το σύνθημα “Από απροσδόκητες φιλίες, σε σχέσεις που διαρκούν”, παρουσιάζει την επανένωση του σκυλάκου Chobo με την οικογένειά του τα Χριστούγεννα αλλά και τη δυνατή του σχέση με έναν άντρα που του έδωσε στέγη, τον φρόντισε και τον βοήθησε να βρει το σπίτι του.

Ο όμορφος Chobo είναι στο δρόμο χαμένος και προσπαθεί να επιβιώσει τρώγοντας από τα σκουπίδια. Ένας άντρας τον βλέπει και τον λυπάται. Τον παίρνει στο σπίτι του, τον φροντίζει, τον ταϊζει, τον κάνει μπάνιο και του βάζει ένα κολάρο.

Η σχέση τους γίνεται δυνατή. Μια όμως μέρα πριν από τα Χριστούγεννα την ώρα που κάνουν βόλτα μαζί, ο άντρας βλέπει σε μια κολόνα μια αφίσα με τη φωτογραφία του Chobo, τον οποίο αναζητούσε η οικογένειά του. Τι πρέπει να κάνει; Παρόλο που τον αγαπάει πολύ αποφασίζει να επικοινωνήσει με τους δικούς του. Έτσι τους παίρνει τηλέφωνο. Εκείνοι πηγαίνουν σπίτι του και συναντιούνται με τον αγαπημένο τους σκύλο. Και όλοι μαζί γιορτάζουν τα Χριστούγεννα.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο