Φωτογράφος που ζει στην Αλάσκα ξύπνησε ένα πρωί από ένα περίεργο θόρυβο

από Μυρτώ Τζώρτζου

O Tim Newton είναι φωτογράφος που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλάσκα. Το μεγάλο του πάθος είναι να ταξιδεύει και να φωτογραφίες τα υπέροχα τοπία αλλά και τα ζώα που ζουν στο μέρος αυτό. Αρκούδες, λύγκες, αλεπούδες και άλλα μοναδικά και σπάνια άγρια ζώα είναι οι πρωταγωνιστές στις φωτογραφίες του.

Ένα πρωί, πριν από λίγες μέρες, στις 27 Σεπτεμβρίου, ο Newton ξύπνησε από κάτι παράξενους θορύβους που έρχονταν από την αυλή του σπιτιού του στην πόλη Άνκορεϊτ (Anchorage) της Αλάσκας.” Άκουσα κάποιους παράξενους ήχους και σηκώθηκα από το κρεβάτι. Έτρεξα στο παράθυρο και άνοιξα την κουρτίνα. Και είδα κάτι μικρά πλασματάκια με μεγάλα πατουσάκια και μυτερά αυτιά. Στην αρχή νόμισα ότι επρόκειτο για γάτες. Παρατηρώντας πιο προσεκτικά, είδα ότι είχα να κάνω με μια οικογένεια από λύγκες. Η μαμά με τα 7 μικρά της. Η στιγμή ήταν συγκλονιστική. Αμέσως έτρεξα να πάρω τη φωτογραφική μηχανή. Τα μικρά δεν ήθελαν τίποτα άλλο από το να παίξουν ενώ η μητέρα δεν έπαιρνε τα μάτια της από πάνω τους,” θα πει ο ίδιος στο Channel 2.

Τις επόμενες ώρες ο Newton ανέβασε τις φωτογραφίες στη σελίδα του στο facebook με τον τίτλο ALASKA WILD LIFE. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια. Μέσα σε λίγη ώρα οι φωτογραφίες αυτές συγκέντρωσαν πάνω από 15,000 σχόλια.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο