Δυστυχώς δεν τα κατάφερε το σκυλάκι που βρέθηκε πεταμένο σε κάδο σκουπιδιών στα Μέγαρα

από Μυρτώ Τζώρτζου

Τα νέα δυστυχώς για τη σκυλίτσα που βρέθηκε αυτές τις μέρες πεταμένη σε κάδο σκουπιδιών στα Μέγαρα είναι άσχημα. Το ζώο παρόλες τις προσπάθειες, δεν τα κατάφερε. Έφυγε για άλλους κόσμους, μακριά από την ανθρώπινη αθλιότητα.

Ο άνθρωπος που το είδε στα σκουπίδια κάλεσε το Δήμο Μεγαρέων και Ν. Περάμου, ο οποίος ανταποκρίθηκε, κάτι σπάνιο για δήμο, και πήγε το σκυλάκι για νοσηλεία στο κτηνιατρείο.

Ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνου Φυλακτού είχε ανεβάσει το περιστατικό στη σελίδα του στο Facebook γράφοντας “Αφού δεν τα θέλετε τα κουτάβια σας, γιατί δεν στειρώνετε τα θηλυκά σας!!! Σαν δεν Ντρεπόσαστε λιγάκι, τα πετάτε σε κάδους απορριμμάτων!!”

Δυστυχώς το φιλοζωικό σωματείο ” ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΠΑΛΜΟΣ – STRAY PULSE ”
Φιλοζωικό Σωματείο Μεγάρων και η Maria Arkomani δημοσίευσαν την άσχημη εξέλιξη της σκυλίτσας γράφοντας: “Πέρα από την όλη βάναυση κακοποίηση που δέχτηκε, χτυπήθηκε από τύφο. Έφυγε σήμερα το πρωί από αιμορραγική διάρροια. Αυτή η ασθένεια χτύπησε ένα πλάσμα με μηδαμινό ανοσοποιητικό.  Καλό ταξίδι κοριτσάκι μου ..Λυπάμαι που στην τόσο σύντομη ζωή σου ένιωσες μόνο πόνο και προδοσία ..
Καλό ταξίδι αθώο μου πλασματάκι ..”

Εμείς θα πούμε για άλλη μια φορά ότι το να πετάς ζωντανά ζώα στα σκουπίδια είναι ανήθικο και εγκληματικό. Επίσης εγκληματικό είναι να μη μιλάει κανένας. Δεν πετάς ποτέ μια ψυχή στα σκουπίδια. Δυστυχώς στη χώρα μας δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αυτό συμβαίνει κάθε μέρα. Κάθε μέρα, κάτι που είναι τριτοκοσμικό και απίστευτο. Και σε κάνει να αναρωτιέσαι τι πήγε λάθος με τους ανθρώπους αυτού του τόπου;

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο