Ο γλυκός Μαξ γέρασε σε καταφύγιο της Αθήνας περιμένοντας να βρεθεί ένα σπίτι- Θέλει κάποιος να τον υιοθετήσει;

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ένα υπέροχο ζωάκι, ο Μαξ, που γέρασε σε καταφύγιο, αναζητά, έστω και τώρα, ένα σπίτι. Πολλά χρόνια γίνονται προσπάθειες να υιοθετηθεί αυτό το πλασματάκι. Όμως δεν στάθηκε τυχερό. Παρόλο που είναι πανέμορφος, χαδιάρης και αγαπάει πολύ τους ανθρώπους, δεν χτύπησε το τηλέφωνο για αυτόν. Ακόμα όμως ελπίζει. Ελπίζουμε και εμείς μαζί του.

Έχουμε γράψει πολλές φορές για τα μεγάλα σε ηλικία ζωάκια. Είτε των δρόμων είτε των καταφυγίων. Αυτά έχουν περισσότερο από όλα τα άλλα ανάγκη για έναν άνθρωπο. Τον άνθρωπό τους. Που θα ανοίξει το σπίτι του και θα τα αγαπήσει. Ο δρόμος είναι δύσκολος για ένα ηλικιωμένο ζωάκι. Αλλά και το καταφύγιο. Πόσο λυπηρό είναι ένα ζώο να πεθάνει σε κλουβί. Χωρίς να γνωρίσει τίποτα άλλο στη ζωή του. Χωρίς να νιώσει όπως τα άλλα σκυλάκια που ζουν σε σπίτι. Που ξαπλώνουν σε ζεστό χαλί, σε καναπέ, σε πολυθρόνα.

Θέλουμε να κάνουμε άλλη μία προσπάθεια για τον όμορφο Μαξ. Να βρει μια ζεστή γωνιά να περάσει όσα χρόνια του απομένουν. Είναι υπέρτατη πράξη φιλοζωίας η υιοθεσία ενός μεγάλου σε ηλικία ζώο. Σκεφτείτε πόσο ευτυχισμένο θα το κάνετε.

Ο Μαξ είναι μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους, περίπου 25 κιλά. Τα πηγαίνει καλά μόνο με θηλυκά σκυλάκια. Σε αυτά έχει αδυναμία. Δεν θέλουμε γατούλες, ούτε αρσενικά σκυλάκια. Έχει τις προτιμήσεις του, βλέπετε.

Είναι περίπου 11-12 ετών. Έχει μάθει με λουρί αλλά, επειδή ζει σε καταφύγιο, δεν ξέρουμε αν λερώνει μέσα. Είναι πολύ καλός και στοργικός με τους ανθρώπους και τρελαίνεται για χάδια και αγκαλιές. Και παίζει ακόμα παρά την ηλικία του.

Αυτό επίσης που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι έχει καλαζάρ. Έχει κάνει θεραπεία και παίρνει μόνο Zylapour.

Αν κάποιος θέλει να ανοίξει το σπίτι του και να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, έστω και τώρα στον Μαξ, ας μη το σκεφτεί. Να ξέρει ότι θα πάρει ένα υπέροχο σκυλάκι που θα είναι η τέλεια παρέα.

📞 6973741700, Χριστιάννα  👉 ΑΘΗΝΑ 

Ο Μαξούλης περιμένει χρόνια ένα θαύμα…

Δείτε 👀ΕΔΩ τον γλυκό Μαξούλη

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο