Ο σκύλος που έσωσε ένα μικρό κοριτσάκι από βέβαιο θάνατο

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μια υπέροχη ιστορία, που μας δείχνει τη σχέση που μπορεί να έχει ένα μικρό παιδί με το σκύλου, κάνει αυτές τις μέρες το γύρο του διαδικτύου. Πρωταγωνιστής είναι ένα πρώην αδέσποτο, ο Rufus, ράτσας λαμπραντόρ, ο οποίος έσωσε από βέβαιο θάνατο τη μικρούλα Betsy, από τη Μεγάλη Βρετανία.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου (petpetmag@gmail.com)

Η 21 μηνών Betsy Gunnion ήταν άρρωστη για μέρες. Η μητέρα της, Emily, καθόταν δίπλα της χωρίς να κοιμάται μήπως και χρειαστεί κάτι η μικρή. Κάποια στιγμή είδε ότι η κόρη της είναι καλύτερα και πήγε να κοιμηθεί.  Λίγη ώρα μετά άκουσε τον Rufus να γαβγίζει. Ο σκύλος μάλιστα την πλησίασε και άρχισε να την τραβάει από το χέρι.

Η Emily πετάχτηκε και έτρεξε αμέσως στην κόρη της που ήταν στο άλλο δωμάτιο. Την είδε να μην μπορεί να αναπνεύσει καθώς πνιγόταν στην κυριολεξία από τον εμετό της. ” Ο Rufus έσωσε την κόρη μου. Ήμουν τόσο κουρασμένη που πήγα να κοιμηθώ γιατί δεν άντεχα άλλο. Ο σκύλος με ξύπνησε. Και τότε κατάλαβα ότι κάτι πήγαινε στραβά. Η Betsy ήταν χάλια και σοκαρισμένη με αυτό που της είχε συμβεί. Ήταν ξαπλωμένη και έβγαζε άσχημες κραυγές. Ο σκύλος είναι πολύ έξυπνος. Κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Αν δεν ήταν εκεί, μπορεί η μικρή να μη ζούσε” λέει η ίδια η Emily.

H Emily, η οποία είναι μάνατζερ σε ένα καφέ, εργάζεται ως εθελόντρια στην οργάνωση “Labradors in Need” που περιθάλπτει και βρίσκει σπίτια σε σκυλιά, ράτσας λαμπραντόρ. Για τον Rufus θα πει: “Τον σκύλο τον φιλοξενώ προσωρινά μέχρι να βρει σπίτι. Μακάρι να μπορούσα να τον κρατήσω για πάντα αλλά δεν γίνεται γιατί έχω άλλα δυο σκυλιά. Θα κάνω τα πάντα να του βρω ένα υπέροχο σπίτι. Είναι ένα φανταστικό σκυλί, παιχνιδιάρικο και πανέξυπνο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο