Η πιο ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ της ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΒΑΝΔΗ

από ymavrak

Η Δέσποινα Βανδή είναι γνωστή για την αγάπη της στα ζώα και ειδικά στα αδέσποτα. Όσοι μάλιστα τη γνωρίζουν από κοντά κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο ιδιαίτερα τρυφερό σε όλα τα πλάσματα που έχουν ανάγκη είτε παιδιά είναι αυτά είτε ζωάκια.

Η τραγουδίστρια άνοιξε την πιο μεγάλη αγκαλιά της για να χωρέσει τα αγαπημένα της ζώα τα οποία ζουν ευτυχισμένα στο ζεστό σπίτι της.

Άλλωστε δεν υπάρχει πιο ακριβή πολυτέλεια από την αγάπη τους, ειδικά αν πρόκειται για αδέσποτα που δεν ξεχνούν ποτέ την ευκαιρία που τους έδωσες για να ζήσουν καλύτερα.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Δέσποινα υποδέχτηκε το νέο πρόσωπο της οικογένειας, μια αδέσποτη σκυλίτσα που τριγυρνούσε έξω από το σπίτι της. Ήταν μάλιστα τόσο ταλαιπωρημένη που δεν μπορούσε να την αφήσει. Έτσι την πήρε σπίτι.

Σε ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο facebook είχε γράψει:«Αυτή η μικρή περιπλανιόταν κάτι μέρες έξω από το σπίτι μας. Πάρα πολύ αδύνατη και μ’ ένα κομμένο αυτί. Αποφασίσαμε λοιπόν να την ονομάσουμε Άλμα – στα ισπανικά σημαίνει ψυχή – και να γίνει το καινούργιο μέλος της οικογένειάς μας».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο