Πειραιάς: Κατάστημα γραφικών τεχνών αγαπάει τα αδεσποτάκια και τα φροντίζει

από Μυρτώ Τζώρτζου
pet friendly shop

Όταν βλέπουμε φωτογραφίες από καταστήματα που φροντίζουν αδέσποτα ζωάκια, γεμίζουμε με πολλή χαρά. Και ευτυχώς είναι πλέον αρκετά και σε όλη την Ελλάδα. Σιγά σιγά ο κόσμος αλλάζει συμπεριφορά απέναντι στα ζώα και καταλαβαίνει ότι μπορεί να συνυπάρξει χωρίς κανένα πρόβλημα με αυτά. Και ότι αυτά θα του δώσουν αγάπη, ψυχική ηρεμία και χαρά. Με αντάλλαγμα λίγο φαγητό, νερό και κάποια χαδάκια.

Εμείς, όσο μπορούμε, θα προβάλλουμε αυτά τα μέρη ώστε ο κόσμος να τα στηρίζει. Είναι πολύ σημαντικό να βοηθάμε ανθρώπους που βοηθούν ζώα. Γιατί, για να είμαστε ειλικρινείς, τα περισσότερα μαγαζιά δεν είναι φιλικά προς τα αδέσποτα. Συχνά μάλιστα τα διώχνουν από έξω ή ζητούν από τους δήμους να τα πάρουν.

Ένα λοιπόν pet friendly μαγαζί, για το οποίο μαθαίνουμε από τη AnnaMaria Hallak, είναι το πολυκατάστημα Γραφικών Τεχνών Τυπόπολις στον Πειραιά.

Οι άνθρωποι του μαγαζιού αγαπάνε τα ζώα και το δείχνουν. Στο μαγαζί πρωταγωνιστές είναι τα δύο υπέροχα γατόνια τους που την περισσότερη ώρα της ημέρας κοιμούνται χωρίς να νοιάζονται για τίποτα. Και καλά κάνουν.

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε τις δύο γατούλες του μαγαζιού, τη 18χρονη Λίλα και τον μόλις 2 ετών Λεωνίδα, οι οποίες, όταν δεν κοιμούνται, όπως είπαμε, καλωσορίζουν τους πελάτες. Η σκυλίτσα, η Λίμπα, είναι μιας υπαλλήλου και όπως βλέπουμε τα πάει μια χαρά με τις γάτες.

 από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

animal friend shopanimal friend shopanimal friend shopanimal friend shopanimal friend shopΔείτε και αυτά:

Χαλάνδρι: Τουριστικό γραφείο έχει υιοθετήσει αδέσποτες γατούλες που είχαν ανάγκη- Και σε περιμένουν μέσα – Petpet.news

Αδεσποτάκι μας καλωσορίζει σε κατάστημα στη Λαμία- Το έχουν μέσα στη ζεστασιά – Petpet.news

Ζωγράφου: Κατάστημα έχει διασώσει γατούλες και τις έχει μέσα προστατευμένες – Petpet.news

Αγ. Ιωάννης Αθήνα: Κατάστημα υιοθέτησε αδέσποτη γατούλα και εκείνη αράζει ανέμελη στη βιτρίνα – Petpet.news

Μεζεδοπωλείο στην Καστοριά έβαλε ένα όμορφο σπιτάκι για μια γιαγιούλα σκυλίτσα – Petpet.news

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο