Σκυλίτσα περιμένει τη σειρά της στον κτηνίατρο βλέποντας βίντεο στο κινητό

από Μυρτώ Τζώρτζου
dog in vet

Πολλά σκυλάκια δεν θέλουν με τίποτα να πηγαίνουν στον κτηνίατρο. Και λογικό είναι καθώς τον έχουν συνδέσει με ενέσεις, εξετάσεις και τα σχετικά. Έτσι όταν βρίσκονται εκεί, είναι στρεσαρισμένα και συχνά νευρικά. Η αναμονή τους-και η αναμονή μας μαζί τους- είναι μαρτύριο. Και δεν βλέπεις την ώρα να τελειώνεις και να φύγετε.

Κάποια άλλα όμως δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Βλέπουν την όλη διαδικασία σαν μια ακόμα βόλτα. Δεν φοβούνται τον κτηνίατρο και δεν αγχώνονται καθόλου.

Ένα τέτοιο σκυλί είναι και η 4 ετών Akira, το λαμπραντοράκι που βλέπετε στις πιο κάτω φωτογραφίες και βίντεο. Η Akira είναι χαλαρή και περιμένει χωρίς κανένα πρόβλημα τη σειρά της.

Όμως κάτι πρέπει να κάνει, με κάτι πρέπει να ασχοληθεί όλη αυτή τη βαρετή ώρα της αναμονής. Έτσι ο «μπαμπάς της», ο Darin Beam, ο οποίος της έχει τεράστια αδυναμία και δεν της χαλάει ποτέ χατίρι, θα της βάλει τηλεόραση από το κινητό του και εκείνη θα κάτσει να δει. Και φυσικά η πανέξυπνη σκυλίτσα έχει και προτιμήσεις. Το βίντεο με τα σκιουράκια είναι το αγαπημένο της. Και αυτό γιατί στην πίσω αυλή του σπιτιού που μένει υπάρχουν σκιουράκια και κάθε φορά που βγαίνει ασχολείται μαζί τους.

INSTAGRAM/VCAPANTHERLAKE

INSTAGRAM/VCAPANTHERLAKE

DARIN BEAM

DARIN BEAM

Δείτε👁‍🗨 το βίντεο: 

https://cdn.jwplayer.com/previews/t6A4IJey

Πηγή: The Dodo

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο