Πειραιάς: Ψάχνει άμεσα σπίτι για να μη βγει στο δρόμο ο υπέροχος γατούλης Μπέμπης με το ένα ματάκι

από Μυρτώ Τζώρτζου

Πάρα πολλά ζωάκια, υπέροχα αδεσποτάκια, είναι πραγματικά άτυχα. Γιατί ζουν στο δρόμο, κινδυνεύουν κάθε λεπτό και παρά τις εκκλήσεις των εθελοντών κανένα τηλέφωνο δεν χτύπησε για αυτά. Κανένας δεν θέλησε να ανοίξει τις πόρτες του σπιτιού του και να τους δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Μια ευκαιρία που όλα τα ζωάκια αξίζουν.

Ένα τέτοιο πλάσμα είναι και ο ασπρόμαυρος γατούλης που βλέπετε στις φωτογραφίες, ο Μπέμπης. Ο πανέμορφος Μπέμπης με το ένα ματάκι. Ένα απίστευτα αγαθό και καλό πλάσμα που ζει εδώ και λίγες μέρες σε κλουβί κτηνιατρείου. Μόνος του μέσα σε ένα κλουβί περιμένοντας μια μόνιμη αγκαλιά.

Όπως μαθαίνουμε από την ομάδα Save their life adopt a stray ο γατούλης ζει στο δρόμο. Αλλά κάποιος στη γειτονιά δεν τον ήθελε. Παρόλο που δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα, είναι ανεπιθύμητος. Και έτσι μπήκε σε κλουβί. Σε ένα κλουβί που το θεώρησε σπίτι του.

Δυστυχώς ο Μπέμπης δεν μπορεί να μείνει άλλο στο κτηνιατρείο και θα επανενταχθεί. Η επανένταξη είναι κάτι πολύ άσχημο για αυτόν. Είναι τόσο αγαθός και φιλικός που εύκολα μπορούν να του κάνουν κακό. Δεν υπάρχει πιο καλόκαρδο πλάσμα από αυτόν. H τέλεια παρέα σε ένα σπίτι.

Ο γατούλης αυτός είναι 1,5 έτους, στειρωμένος, εμβολιασμένος, με καθαρές εξετάσεις, βιβλιάριο υγείας, αποπαρασιτωμένος και με το τσιπάκι του. Βρίσκεται στον Πειραιά και θα δοθεί με ό,τι ορίζει ο νόμος. Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει μήνυμα ή ας καλέσει στο 698 472 7488.

Ας σώσουμε τον όμορφο Μπέμπη από το δρόμο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο