Θεσσαλονίκη: Η μικρούλα Σίντη ψάχνει άμεσα σπίτι για να μη μείνει στο δρόμο

από Μυρτώ Τζώρτζου

Η πανέμορφη σκυλίτσα που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι η Σίντη. Η Σίντη είναι ένα υπέροχο αλλά άτυχο σκυλάκι καθώς η οικογένεια που τη φιλοξενεί από τον Ιανουάριο δεν μπορεί να την κρατήσει άλλο για λόγους υγείας. Έτσι η γλυκιά σκυλίτσα ενδέχεται, αν δεν βρει κάτι άμεσα, να βγει στο δρόμο.

Ξέρουμε όμως τι σημαίνει δρόμος για ένα σκυλάκι που ζει κάποιον καιρό σε σπίτι και είναι και μικρόσωμο. Οι πιθανότητες επιβίωσής του, για να λέμε τα πράγματα όπως είναι, είναι δυστυχώς ελάχιστες. Οι κίνδυνοι αμέτρητοι και η ζωή έξω πολλή δύσκολη.

Η φιλοζωική ομάδα Ομάδα Εθελοντών Φιλόζωων Κυμίνων-Μαλγάρων & Φίλων KyMa.oef κάνει έκκληση να βρεθεί ένα σπίτι για τη Σίντη. Δυστυχώς δεν υπάρχει χώρος να πάει. Οι εθελοντές ελάχιστοι και με γεμάτα τα σπίτια τους ζώα και καταφύγιο δεν υπάρχει.

Η μικρή πρέπει να βρει άμεσα ένα σπίτι, μια αγκαλιά, όπως της αξίζει. Είναι ένα πολύ καλό σκυλάκι, δυο ετών και μόλις 8 κιλά.

Αν κάποιος θέλει να ανοίξει το σπίτι του για αυτή δίνοντάς της μια δεύτερη ευκαιρία, ας καλέσει στο ☎ τηλ.6970308327.  Βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Ας κάνουμε κάτι για αυτή. Η Σίντυ σας περιμένει.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο