Θεσσαλονίκη: Μια μικροσκοπική σκυλίτσα ψάχνει σπίτι για να μην επαντεχθεί στο δρόμο

από Μυρτώ Τζώρτζου
adopt

Η υπέροχη σκυλίτσα των φωτογραφιών λέγεται Ποπάυ και είναι πραγματικά ένα εξαιρετικό αλλά άτυχο πλάσμα. Η μικρή δεν έχει σπίτι και ζει σε έναν πολύ περιορισμένο χώρο. Θέλει να τρέξει, να παίξει όπως όλα τα σκυλάκια αλλά δεν μπορεί.

Στο χώρο που είναι θα μείνει για λίγο. Μετά δυστυχώς θα επανενταχθεί. Πώς μπορείς να επανεντάξεις ένα τέτοιο πλάσμα; Ξέρουμε καλά ότι δύσκολα θα τα καταφέρει να ζήσει στους δρόμους. Και για πόσο;

Ο δήμος δεν έχει καταφύγιο και οι εθελοντές της φιλοζωικής ΚυΜα ΟΕΦ Ομάδα Εθελοντών Φιλόζωων Κυμίνων -Μαλγάρων & Φίλων | Thessaloníki είναι ελάχιστοι και με γεμάτα σπίτια από ζωάκια. Έτσι η σκυλίτσα ζει περιορισμένη.

Οι εθελοντές κάνουν έκκληση να βρεθεί κάποιος, ο οποίος θα την αγαπήσει και θα θελήσει να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Να ζήσει και αυτή με αγάπη και φροντίδα σε σπίτι. Που σημαίνει φυσικά ότι θα τη σώσει και από τους δρόμους. Ή κάποιος που να θέλει να τη φιλοξενήσει μέχρι να βρει ένα σπίτι.

Κάνουμε έκκληση για υιοθεσία ή έστω φιλοξενία της Ποπάυ, που είναι 7 περίπου ετών, μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος κηδεμόνας.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, καλέστε στο τηλέφωνο ☎  6970308327

Οι εθελοντές αναφέρουν ότι λόγω νομικού κολλήματος η Ποπάυ θα δωθεί εντός ορίων Θεσσαλονίκης και πέριξ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο