Χαμογελάστε, έρχεται το “Star Trek Cats”

από Μυρτώ Τζώρτζου

Το Star Trek είναι από τις πιο θρυλικές ταινίες όλων των εποχών με τους περισσότερους και πιο φανατικούς οπαδούς. Η illustrator Jenny Parks είναι μια από αυτούς.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου (myrto1@hotmail.com)

Φανατική επίσης γατόφιλη, όπως χαρακτηρίζει και η ίδια τον εαυτό της, έχει κάνει κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Έχει “μεταμορφώσει” σκηνές του Star Trek σε γατο-σκηνές όπου πρωταγωνιστούν πονηρές και δραστήριες γάτες. Το αποτέλεσμα μάλιστα είναι κάτι παραπάνω από συναρπαστικό. Τη δουλειά της αυτή θα τη βρείτε στο βιβλίο “Star Trek Cats”, το οποίο ήδη πωλείται στο Amazon.com.

Ο Captain Kirk μπορεί να έχει αντικατασταθεί από ένα γάτο, όμως το φοβερό και χαρακτηριστικό περπάτημα του William Shatner είναι ακριβώς το ίδιο. Να μην πούμε και καλύτερο.

“Πάντα ήμουν φανατική γατόφιλη. Μου αρέσει να ζωγραφίζω ζώα που να φαίνονται σπασίκλες αλλά αυτό βλέπω ότι αρέσει σε πολλούς. Έτσι μετέτρεψα τις αγαπημένες μου ποπ φιγούρες της ταινίας σε γάτες. Αυτό που απόλαυσα περισσότερο σε αυτή τη δουλειά είναι ότι η κάθε ράτσα γάτας είναι και ένας ξεχωριστός χαρακτήρας. Επίσης σημαντικό για εμένα ήταν η επιλογή της γάτας για τον κάθε χαρακτήρα της ταινίας. Και νομίζω ότι το πέτυχα,” θα πει η Parks για το βιβλίο της.

Το βιβλίο της Parks Star Trek Cats στοιχίζει 15 δολάρια και είναι διαθέσιμο στο amazon.com 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο