9 δωράκια για τη γατούλα ή το σκυλάκο μας

από Μυρτώ Τζώρτζου

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα σπίτια σιγά σιγά αρχίζουν να στολίζονται. Τις μέρες αυτές όλο και κάποιο δωράκι θα τύχει να αγοράσουμε. Εντάξει, μπορεί να μην πάρουμε για όλους μας τους φίλους, όπως κάναμε παλιά, όμως στα πολύ κοντινά μας άτομα κάτι θα δώσουμε. Γίνεται όμως να ξεχάσουμε το αγαπημένο μας ζωάκι; Δεν γίνεται. Πρέπει και αυτό να πάρει το δωράκι του. Εμείς διαλέξαμε από το amazon.com κάποια όμορφα πραγματάκια και σας τα προτείνουμε.

  1. Αυτόματη ταϊστρα, Aspen Pet Lebistro Programmable Food Dispenser. Για να μην ανησυχείτε αν χρειαστεί να λείψετε μια μέρα από το σπίτι σας, 40 ευρώ.

 

2. KritterWorld Pet Dog Cat Puppy Kitten Microplush Sherpa Snuggle Blanket. Κουβέρτα για σκύλους και γάτες που κοιμούνται όλη μέρα και όλη νύχτα, 20 ευρώ.

3. K&H Manufacturing Thermo Kitty Sill Fleece 22 .Ράφι-θέση θερμαινόμενη για γάτες. Τοποθετήστε τη πάνω από το καλοριφέρ για πολύ ζεστούς ύπνους ή κοντά στο παράθυρο για να ατενίζει η γατούλα σας με τις ώρες έξω, 19 ευρώ.

4. Three-way, collapsable cat tunnel. Τούνελ-παιχνίδι για δραστήριες γατούλες, 11 ευρώ.

5. Didog Winter Waterproof Dog Vest Coats Jackets. Αδιάβροχο τζάκετ για σκύλους, 16 ευρώ.

6. Catit Senses 2.0 Wellness Center. Μίνι spa για τη γατούλα σας. Εδώ θα ξαπλώσει, θα τριφτεί, θα κάνει το μασαζάκι της σε όποιο μέρος του σώματός της θέλει, 21 ευρώ.

7. Bergan Turbo Scratcher Cat Toy. Ονυχοδρόμιο για να εκτονώνεται η γατούλα σας και να μην καταστρέφει τους καναπέδες και τις πολυθρόνες, 7 ευρώ.

8. OxGord Paws & Pals Cat Tree House, ονυχοδρόμιο-κρεβάτι, δύο σε ένα, 17 ευρώ.

9. Portable Indoor Pet House, ένα πανέμορφο ζεστό σπιτάκι για το αγαπημένο σας ζωάκι, 25 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

2 σχόλια

Cat Tricks 11 Ιουλίου, 2020 - 4:29 μμ

Great article. It’s difficult to find excellent writing these days.
I seriously appreciate individuals like you!! Take
care!

Many thanks!

Reply
Μυρτώ Τζώρτζου 11 Ιουλίου, 2020 - 8:09 μμ

Thank you very much!!

Reply

Αφήστε ένα Σχόλιο