Αυτός είναι ο υπέροχος Finn, ο τεράστιος γάτος, με ύψος όσο ένα 9χρονο παιδί

από Μυρτώ Τζώρτζου
Maine Coon

Λέγεται Finn και είναι τεράστιος. Αυτός όμως είναι ο λόγος που όλοι θέλουν να τον πάρουν αγκαλιά και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο λόγος για έναν φοβερό και τρομερό γάτο, ράτσας Maine Coon, ο οποίος είναι ένα μέτρο και 30 εκατοστά μακρύς, μέγεθος συνήθως που ταιριάζει σε ένα 9χρονο παιδί.

Ο Finn είναι 10 κιλά και συχνά, βλέποντάς τον από μακριά, νομίζουν ότι είναι σκύλος.

Κηδεμόνας του γάτου είναι η 32χρονη Natalie Bowman, από την Καλιφόρνια, η οποία δεν χορταίνει να τον παίρνει αγκαλιές. Γιατί μπορεί να είναι τεράστιος, όμως ο χαρακτήρας του είναι υπέροχος. Γλυκός, τρυφερός και χαδιάρης, ο Finn είναι αξιαγάπητος και έχει κλέψει τις καρδιές όλων.

Η Bowman θα πει: «Είναι πραγματικά αστείο όταν κάποιοι που δεν μας γνωρίζουν τον βλέπουν από μακριά και θεωρούν ότι είναι σκύλος. Και όταν έρχονται κοντά μένουν κατάπληκτοι που είναι γάτος. Και αμέσως θέλουν να το χαϊδέψουν και να ασχοληθούν μαζί του».

Ο γατούλης υιοθετήθηκε από την Bowman το 2017 όταν ήταν 3,5 ετών. Τότε κατάλαβε ότι ο καλωπισμός του παίρνει αρκετή ώρα. Τα δε γεύματά του είναι 3 με 4 φορές τη μέρα. Και όσο για το βάρος του, αυτό είναι στα 10 κιλά.

Ο Finn έχει μάθει να κάνει βόλτες έξω με λουρί και του αρέσει πολύ αυτό. Και πλέον έχει γίνει ο σταρ της περιοχής που μένει καθώς όλοι τον ξέρουν και τον αγαπούν.

Οι γάτες Maine Coon έχουν υπέροχο χαρακτήρα. Χαρακτήρα που ταιριάζει περισσότερο σε σκύλο. Έχουν ανάγκη από τρυφερότητα και θέλουν να ασχολείσαι μαζί τους. Νιώθουν άσχημα όταν φεύγεις από το σπίτι και συχνά υποφέρουν από το άγχος αποχωρισμού. Επίσης είναι πολύ κοινωνικές, κάτι που συμβαίνει και με τον Finn.

«Είναι πάρα πολύ κοινωνικός γάτος και του αρέσει να «μιλάει» δυνατά», θα πει περήφανη η Bowman.

Φωτό: Natalie Bowman / SWNS

Metro.co.uk

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο