Εγκατάλειψη μικρού γάτου: Τον βαρέθηκαν και τον άφησαν στο δρόμο- Ψάχνουμε σπίτι γιατί δεν έχει μάθει έξω

από Μυρτώ Τζώρτζου

Δυστυχώς τα άσχημα περιστατικά με τα ζώα, όσο σκληρή και να έχει γίνει εδώ και κάποιους μήνες η νομοθεσία, συνεχίζονται κανονικά. Λίγοι νοιάζονται και λίγοι παίρνουν στα σοβαρά τόσο το νόμο όσο και τις συνέπειές του.

Η εγκατάλειψη είναι ένα πολύ σκληρό πράγμα. 😥Να έχεις ένα ζώο στο σπίτι σου και μια μέρα να το παρατήσεις έξω στο δρόμο. Δεν είναι τραγικό; Δεν είναι απάνθρωπο; Το πώς νιώθει αυτό το πλάσμα δεν χρειάζεται να το πούμε. Το βλέπουμε στα τρομαγμένα μάτια του όταν το συναντάμε.

Ο γάτος στις φωτογραφίες λέγεται Περικλής. Ο Περικλής ήταν άτυχος. Ήταν από αυτά τα γατάκια που τα παίρνουν μωρά για να παίξουν κάποια παιδιά και μετά, όταν λίγο μεγαλώσουν, τα πετάνε στο δρόμο χωρίς να λυπούνται. Πώς θα επιβιώσουν; Πώς θα νιώσουν; Δεν τους ενδιαφέρουν αυτά.😥

Ο όμορφος Περικλής, αφού “χρησιμοποιήθηκε” σαν παιχνίδι όταν ήταν μικρούλης, εγκαταλείφθηκε στο δρόμο μόλις έγινε λίγο μεγαλύτερος. Από τη μια μέρα στην άλλη βρέθηκε σε ένα τελείως ξένο περιβάλλον στο οποίο έπρεπε να επιβιώσει. Κάτι δύσκολο σε ένα ζώο που δε ξέρει το έξω.

Για αυτό πρέπει να τον πάρουμε από εκεί. Να τον σώσουμε. Να του δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία. 🙏🏻

Ο Περικλής είναι περίπου 8 μηνών☺. Είναι ένας υπέροχος γατούλης, πανέμορφος και έτοιμος για χάδια και αγκαλιές. Όταν σε βλέπει, σηκώνεται στα δύο του πόδια παρακαλώντας για χάδια. Είναι στειρωμένος, εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος.

Ας κάνουμε κάτι για αυτόν💗. Τηλέφωνο επικοινωνίας📞: Tηλ. 6945247769  Περιοχή: Αθήνα

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο