Η Buffy είναι η πιο χαμογελαστή σκυλίτσα στον κόσμο

από Μυρτώ Τζώρτζου

Η Buffy είναι ένα σκυλάκι, 13 χρόνων, ράτσας Jack Russell, που ζει στο Oxfordshire της Μεγάλης Βρετανίας, και έχει το χαρακτηρισμό ως το πιο χαμογελαστό σκυλί στον κόσμο. Η Buffy μάλιστα, σύμφωνα με την κηδεμόνα του, Jill Cox, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα social media.

“Είναι τόσο αγαπητή και δημοφιλής που καθημερινά έχει αιτήσεις φιλίας από ανθρώπους από όλον τον κόσμο. Πολλοί μάλιστα μας ρωτούν αν το χαμόγελό της είναι αποτέλεσμα photoshop. Δεν το πιστεύουν και ζητούν να δουν και άλλες φωτογραφίες της. Και όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Είναι το πιο χαμογελαστό σκυλί στον κόσμο. Όσοι μας συναντούν στο δρόμο θέλουν να βγάλουν μαζί της μια selfie. Είναι η Buffy μας, η βασίλισσα Buffy, όπως την αποκαλούμε” θα πει περήφανη η 49χρονη Jill.

Η σκυλίτσα είναι η σταρ των πάρκων της περιοχής. Όλοι τη γνωρίζουν καλά και εκείνη είναι μονίμως φιλική και χαρούμενη. “Η πρώτη φορά που παρατηρήσαμε το χαμόγελό της ήταν το 2013, όταν η Buffy κοιμόταν. Είχε το πιο εκπληκτικό χαμόγελο του κόσμου. Τη φωτογραφήσαμε. Σήμερα έχουμε εκατοντάδες φωτογραφίες της. Είναι αστείο αλλά έτσι είναι”, θα πει η Jill.

Η Jill και ο 53χρονος σύζυγός της Dave Cox, υιοθέτησαν τη σκυλίτσα όταν εκείνη ήταν 8 μηνών κουτάβι. Το Σεπτέμβριο που θα έρθει η Buffy, που πριν λίγο καιρό διαγνώστηκε με αρθριτικά, θα κλείσει τα 14 χρόνια της.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο