Δείτε τις πιο αστείες σουρεαλιστικές φωτογραφίες με ζώα

από Μυρτώ Τζώρτζου

Η Tracy Willis είναι Βρετανίδα φωτογράφος, που μεταξύ άλλων κάνει μικρά θαύματα χρησιμοποιώντας την κάμερά της, μια Canon 5D Mark III, το iPhone της 6S και τη μέθοδο του Photoshop. Πρόσφατα δημιούργησε μια σειρά από απίθανες σουρεαλιστικές φωτογραφίες, την οποία ονομάζει “Animal Antics” όπου απεικονίζονται ζώα σε αστείες στιγμές. Η ίδια μάλιστα τις περισσότερες φορές έχει για να της ποζάρουν τα κατοικίδιά της, 5 σκυλιά, 2 κουνέλια και 3 ποντίκια.
“Για να γίνουν αυτές οι εικόνες χρειάζονται πολλές ώρες. Πρώτα πρέπει να συλλάβω το θέμα στο μυαλό μου, να φτιάξω την ιστορία και μετά να προχωρήσω στην υλοποίησή της. Να βρω πού θα γίνει η φωτογράφηση και ποια ζώα θα φωτογραφήσω. Η φωτογράφηση τις περισσότερες φορές γίνεται σε χώρους εκτός σπιτιού μου. Στη συνέχεια επιστρέφω στο σπίτι και τις επεξεργάζομαι με τη μέθοδο του Photoshop ανάλογα με αυτό που θέλω να κάνω. Μερικές φορές φτιάχνω αυτό που ακριβώς είχα στο μυαλό μου. Άλλες φορές η ιστορία αλλάζει. Απλά αφήνω τη φαντασία μου ελεύθερη”, έχει πει η Willis.

1U4A4500-Edit-Edit-Edit-Edit Bonnie0 i-create-surreal-photos-of-my-pets-using-photoshop__880 i-create-surreal-photos-of-my-pets-using-photoshop-2__880 i-create-surreal-photos-of-my-pets-using-photoshop-3__880 i-create-surreal-photos-of-my-pets-using-photoshop-4__880 i-create-surreal-photos-of-my-pets-using-photoshop-5__880 i-create-surreal-photos-of-my-pets-using-photoshop-6__880 i-create-surreal-photos-of-my-pets-using-photoshop-7__880 i-create-surreal-photos-of-my-pets-using-photoshop-8__880 i-create-surreal-photos-of-my-pets-using-photoshop-9__880 Kittens-Edit-Edit-Edit-Edit-Edit-Edit-2

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο