Ταξίδεψαν 2 χιλιάδες χιλιόμετρα για να υιοθετήσουν σκυλάκι με μια μικρή παραμόρφωση προσώπου

από Μυρτώ Τζώρτζου
husky

Την ώρα που κάποιοι που θέλουν να υιοθετήσουν ένα ζωάκι κοιτάνε εξωτερική εμφάνιση και ηλικία (στην πλειοψηφία θέλουν λευκό και μωρό) υπάρχουν και οι άλλοι που δεν δίνουν καμία σημασία σε αυτά. Και υιοθετούν ζώα μεγάλα, γέρικα, ζώα με ειδικές ανάγκες, ζώα που κάποιοι άλλοι θα τους γύριζαν την πλάτη.

Η Sherry Lankston, μητέρα δυο παιδιών από το Σιάτλ των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι από αυτούς που δεν νοιάζονται πώς είναι ένας σκύλος. Κάποια μέρα είδε μια ανάρτηση της οργάνωσης San Diego County Department of Animal Services για ένα σκυλάκι που έψαχνε οικογένεια και δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά.

Ο σκύλος, ράτσας Χάσκι, με το όνομα Harvey, ήταν από τα ζώα που δύσκολα βρίσκουν σπίτι. Και ο λόγος επειδή είχε μια μικρή παραμόρφωση στο πρόσωπό του. Το καταφύγιο ήταν στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια που σήμαινε ότι έπρεπε να οδηγήσει πάνω από 2 χιλιάδες χιλιόμετρα για να φτάσει εκεί.

H Sherry όμως δεν πτοήθηκε από αυτό. Είχε ερωτευτεί τόσο το αστείο χαμόγελο του Harvey και αυτό της ήταν αρκετό. Τίποτα δεν τη σταματούσε.

Έτσι μαζί με τους δυο γιους της και τον άλλον τους σκύλο ξεκίνησαν το ταξίδι. Η ίδια θα πει:«Είδα αυτό το αστείο και χαζό χαμόγελο και ήξερα ότι έπρεπε να τον συναντήσουμε. Επίσης έχουν περάσει χρόνια από τότε που συναντήσαμε κάποιους φίλους μας εκεί.. οπότε είπα ΄΄γιατί όχι΄΄»; Και όταν τη ρωτάς για την παραμόρφωση στο πρόσωπό του, θα πει:«Ο Harvey έχει μια παραμόρφωση που τον κάνει ακόμα πιο αγαπητό. Δεν είχα σκοπό να υιθετήσω κάποιο ζώο, όμως το γλυκό αυτό πρόσωπο με έχει τρελάνει».

Η οικογένεια πήγε στο καταφύγιο και γνώρισε τον Harvey, ο οποίος είναι 1,5 ετών και πολύ φιλικό σκυλί με ανθρώπους και ζώα. Έτσι την κέρδισε ακόμα περισσότερο. Και επέστρεψαν σπίτι με ένα επιπλέον μέλος.

«Είστε μια αληθινά αγαπημένη οικογένεια. Είμαι σίγουρη ότι άξιζε όλη αυτή η διαδρομή για τον Harvey. Του άξιζε όλο αυτό το ταξίδι. Το ίδιο θα έκανα και εγώ», έγραψε ένας χρήστης στα social media όταν η Sherry δημοσιοποίησε την ιστορία της και δημοσίευσε φωτογραφίες του Harvey.

(Φωτογραφία: Joy Violet/San Diego County Department of Animal Services)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο