Θα φορούσατε μαγιό με τη φωτογραφία του σκύλου ή της γάτας σας;

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μετά από τη μόδα του να κάνεις τατουάζ το κατοικίδιό σου έρχεται μια άλλη, εντελώς φρέσκια, που θέλει τους φανατικούς σκυλο-γονείς και γατο-γονείς να φορούν πάνω τους τα αγαπημένα τους ζώα. Πώς γίνεται αυτό; Πολύ απλά.

Την ιδέα σκέφτηκε μια εταιρεία στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, η Petflair, η οποία λανσάρει μαγιό και αξεσουάρ που έχουν πάνω τους το αγαπημένο μας κατοικίδιο. Πίσω από την εταιρεία βρίσκονται οι: Tyler Martin, Charlie Gearside και Brittany Bloomer, οι οποίοι ξεκίνησαν εντελώς στην πλάκα όταν τύπωσαν τη φωτογραφία του σκύλου τους σε ένα μαγιό. Όταν είδαν όμως ότι αυτό είχε επιτυχία, αποφάσισαν να ασχοληθούν σοβαρά.

Παράλληλα οι τρεις τους ξεκινούν διαδικτυακά funds όπου συγκεντρώνουν χρήματα πουλώντας μαγιό και αξεσουάρ και τα προσφέρουν σε φιλοζωικές και καταφύγια που έχουν ανάγκη. “Η ιδέα δεν ήταν μόνο να συγκεντρώνουμε χρήματα και να τα δίνουμε εκεί που χρειάζονται. Θέλαμε και κάτι άλλο, να βρούμε έναν τρόπο να δείξουμε την υπέροχη και μοναδική σχέση που έχουν οι άνθρωποι με τα κατοικίδιά τους”, αναφέρει η Brittany Bloomer.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο