Μια όμορφη σκυλίτσα, η Ζιζέλ, σας υποδέχεται σε ένα κατάστημα κοσμημάτων στα Πατήσια

από Μυρτώ Τζώρτζου

Όταν βλέπουμε φωτογραφίες από καταστήματα που φροντίζουν ζωάκια, γεμίζουμε με πολλή χαρά. Και ευτυχώς είναι πλέον αρκετά και σε όλη την Ελλάδα. Σιγά σιγά ο κόσμος αλλάζει συμπεριφορά απέναντι στα ζώα και καταλαβαίνει ότι μπορεί να συνυπάρξει με αυτά χωρίς κανένα πρόβλημα. Και ότι τα πλάσματα αυτά θα του δώσουν ατελείωτη αγάπη, ψυχική ηρεμία και χαρά. Με αντάλλαγμα λίγο φαγητό, νερό και κάποια χαδάκια.

Εμείς, όσο μπορούμε, θα προβάλλουμε αυτά τα μέρη ώστε ο κόσμος να τα στηρίζει. Είναι πολύ σημαντικό να βοηθάμε ανθρώπους που αγαπούν ή βοηθούν ζώα. Γιατί, για να είμαστε ειλικρινείς, τα περισσότερα μαγαζιά δεν είναι pet friendly. Τα αδεσποτάκια μάλιστα συχνά όχι μόνο δεν τα θέλουν μέσα στο μαγαζί τους αλλά τα διώχνουν και από έξω ή ζητούν από τους δήμους να τα πάρουν.

Ένα λοιπόν τέτοιο pet friendly μαγαζί, όπως μαθαίνουμε από ανάρτηση του Ιωάννη Κουτσοθανάση, είναι ένα κατάστημα κοσμημάτων στην Ιακωβίδου και Τσίλλερ στα Πατήσια. Οι ιδιοκτήτες εδώ αγαπάνε τα ζώα και το δείχνουν. Για αυτό και στην υποδοχή έχουν μια πανέμορφη σκυλίτσα που τη λένε Ζιζέλ, όνομα πραγματικά που της ταιριάζει.

Οπότε αν βρεθείτε στην περιοχή και πάτε στο κατάστημα, να ξέρετε ότι η γλυκιά Ζιζέλ σας περιμένει στην πόρτα.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο